BAB KÖYLÜLERİ SANDIĞA GİTMEDİ

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine bağlı Kapıkaya köylüleri, siyasilerin köylerindeki sorunlara kayıtsız kaldığını belirterek cumhurbaşkanlığı seçimi için sandık başına gitmedi.

BAB KÖYLÜLERİ SANDIĞA GİTMEDİ
10 Ağustos 2014 - 11:21





ŞANLIURFA - Siverek ilçesine 16 kilometre uzaklıkta bulunan 1999-2014 tarihleri arasında 3 dönem belde belediyeliğinin ardından Büyükşehir Yasası ile mahalleye dönüştürülen Kapıkaya (Bab) köyünde yaşayan vatandaşlar, siyasilerin seçim öncesinde kendilerine verilen vaatleri yerine getirmediğini belirterek sandık başına gitmedi.

Kapıkaya köylülerinin boykot kararı sonucunda 2250 kişinin yaşadığı 640 seçmenin bulunduğu merkez köyde 1270 ve 1271 No’lu sandıkta, sadece sandık görevlileri oy kullandı.

"Hizmet yoksa oy da yok"

Köylerindeki sorunlar için verilen vaatlerin siyasilerin tarafından yerine getirilmediğini ifade eden köy sakinlerinden Sadık Başaran, “Köyümüzün yol, su, elektrik, sağlık ocağı sorunu vardır. Bu sorunların çözümü için siyasiler tarafından bize vaat edilen hiçbir şey yapılmadığından köy olarak oy kullanmama kararı aldık. Hizmet yoksa oy da yok.” şeklinde konuştu.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 4534 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu