BAŞBAKANDAN SİVEREK'Lİ MİNİK ADAŞINA HEDİYE

Ali LEYLAK/ŞANLIURFASİVEREK-Şanlıurfa'da seçim gecesi dünyaya gelen ve Tayyip Erdoğan adı verilen bebeğe Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın gönderdiği hediye, Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba tarafından bebeğin babasına teslim edildi.Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yaşayan

BAŞBAKANDAN SİVEREK'Lİ MİNİK ADAŞINA HEDİYE
28 Temmuz 2007 - 09:10
Güzel ailesinin 4. çocuğu, seçimlerin yapıldığı 22 Temmuz Pazar gecesi dünyaya geldi. Siverek ilçe otogarında tuvalet bekçiliği yaparak ailesinin geçimini sağlayan baba Eshat Güzel, 3 kızın ardından ilk erkek bebek olarak doğan 4. bebeğe Başbakan'ın seçimlerdeki başarısından esinlenerek Tayyip Erdoğan adını verdi.
Bu gelişmenin haber bültenlerine yansıması üzerine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da önce bebeğin babasını aradı, ardından da minik adaşına hediye gönderdi. Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın gönderdiği bebek elbisesi, bebek eşyası ve Cumhuriyet altınını vermek üzere baba Eshat Güzel'i makamına davet etti.
Oğluna Tayyip Erdoğan adını vermesinin haber bültenlerinde yayınlanmasının ardından Başbakan'ın kendisini telefonla aradığını belirten baba Eshat Güzel, "Telefondaki sesin Başbakan olduğunu anlayınca çok şaşırdım ve heyecanlandım. Sayın Başbakanımız beni tebrik ederek yeni doğan oğlum için "hayırlı olsun" temennisinde bulundu. Başbakanımız bana nasıl geçindiğimizi, ayda kaç para kazandığımı sordu. Telefonla bir süre görüştük, kendisine
teşekkür ettim. Eşime selam göndererek telefonu kapattı" dedi.
 Başbakanın talimatı üzerine Eshat Güzel'i makamına davet ettiğini belirten Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ise Güzel'in düzenli bir gelire sahip olması için kendisine iş bulacağını söyledi.
 Oğlu Tayyip Erdoğan Güzel'in nüfus cüzdanını gazetecilere gösteren baba Güzel, oğlunun da Başbakan gibi devlet adamı olmasını arzuladığını kaydetti.

Bu haber 3512 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı