BAŞKAN YILMAZ'IN MAHALLE GEZİLERİ SÜRÜYOR

Belediye Başkanı Yılmaz Belediye Başkan Yardımcıları ile daire müdürleri Şairibrahim Rafet mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

BAŞKAN YILMAZ'IN MAHALLE GEZİLERİ SÜRÜYOR
26 Şubat 2015 - 17:18

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, haftada iki gün düzenlenen halkla buluşma toplantıları kapsamında perşembe günü toplantısını Şair İbrahim Rafet Mahallesi sakinleriyle yaptı.

Mahalle Muhtarı İzzet Koyuncu ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Belediye Başkanı Yılmaz, mahalle halkıyla sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi. Mahalle Muhtarı İzzet Koyuncu bayanlar için devam eden kur'an kursuna Yılmaz'dan destek isteyerek, mahallede bulunan yeşil alanın yeniden düzenlenip vatandaşların hizmetine sunulmasını talep etti.

Belediye Başkanı Yılmaz yerel yönetimlerde katılımcı belediyeciliğe önem verdiklerini halkın istek ve taleplerini dinlemek, sorunları yerinde incelemek amacıyla haftanın iki günü muhtarlar ve mahalle sakinleriyle bir araya geldiğini söyledi.

Yılmaz; “Mahallede bulunan sorunların çözümü için daire müdürleri ve Belediye Başkan yardımcıları arkadaşlarımız notlarını aldılar. Şair İbrahim Rafet mahallesinde kapalı semt pazarı ve otopark sorununu çözmek amacıyla istimlak çalışmalarımız devam ediyor. Mahallede bulunan yeşil alanda yenileme çalışmaları yapılacak. Aşırı yağışlardan dolayı bozulan caddelerde yama ve kilit taşı onarımı yapılarak yağışlardan dolayı oluşan sorunlar çözülecek” dedi.

Haber Merkezi




Bu haber 2781 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı