BAYLAN, "GAYEMİZ ALLAH RIZASINI KAZANMAKTIR"

Hür Dava Partisi Siverek İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen tanıtım programında konuşan Hür Dava Partisi Siverek Belediye Başkan Adayı Remzi Baylan, "Gayemiz Allah Rızasını Kazanmaktır" dedi.

BAYLAN, "GAYEMİZ ALLAH RIZASINI KAZANMAKTIR"
24 Mart 2014 - 12:55





Hür Dava Partisi Siverek İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen tanıtım programında konuşan Hür Dava Partisi Siverek Belediye Başkan Adayı Remzi Baylan, Halkın efendileri Halka hizmet edenlerdir olduğunu belirterek, "Halka Hizmet Hakka hizmettir düsturunu Prensip alarak yola koyulduk.Hür Dava Partisi olarak referansımız İslam’dır, dedik. Gayemiz Allah’ın rızasını kazanmaktır.Bu itibarla şunu diyoruz ki, mevcut kirlenmiş siyasi anlayış ve algıların yıkılması ve yeniden dürüst, gerçekçi, adil, yalandan arındırılmış bir siyasi anlayışı tanzim etmek üzere bizler Hür Dava Partisi olarak kıymetli Müslüman Halkımıza söz veriyoruz ki, Sizlere Asla yalan söylemeyeceğiz. Emanete ihanet etmeyeceğiz. Vermiş olduğumuz sözde duracağız. Ve belediyenin malını yetim malı gibi koruyacağız"

Hür Dava Partisinin misyonunu açıklayan Baylan, "Biz samimiyeti ve teslimiyeti Hz. Ebubekir’den, Adaleti Hz. Ömer’den, hayayı Hz. Osman’dan, cesareti ve ilmi Hz. Ali’den almışız. Bu itibarla adaletin tesisi, gençliğin ıslahı, şehrimizin imarı ve güzelleşmesi için var gücümüzle mücadele edeceğiz" dedi

Belediye Başkanı seçildiği takdirde yapacaklarını anlatan Baylan, "Ben sizin içinizden çıkmış bir evladınız olarak, Allah nasip edip, Belediye Başkanı olursam ,şehrimizin her noktasındaki imarı hem insanımızı ve gençliğimizi imar hem de şehrimizi imar ve güzelleştirme projeleri üzerinde siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları, şehrimizin ileri gelenleri ve kanaat önderleri ile koordine içinde çalışarak, şehrimizin sorunlarına kalıcı çözümler üreteceğiz. Şehrimizi, Siverek’i hep beraber kalkındıracağız.Şunu da hatırlatmak gerekiyor ki oy vermek bir sorumluluktur. Bizler kendimiz için seçtiğimiz yöneticilerin hata ve doğrularına, iyilik ve kötülüklerine de ortak oluyoruz. Bunun ahirette de bir vebalinin olduğunu unutmamız gerekir."

www.siverekgenclik.com


Bu haber 3112 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te trafik kazası: 2 ölü 6 yaralı
Siverek'te trafik kazası: 2 ölü 6 yaralı
Gülpınar'dan örnek davranış
Gülpınar'dan örnek davranış