BELEDİYE BAŞKANINA SİLAHLI SALDIRI

Ali LEYLAK/ŞANLIURFAŞanlıurfa'nın Birecik İlçesi'ne bağlı Ayran Belde Belediye Başkanı AK Parti'li Selahattin Alpay’ın

BELEDİYE BAŞKANINA SİLAHLI SALDIRI
22 Ekim 2009 - 10:30
makam otomobiline uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Başkan Alpay'ın içinde bulunmadığı otomobilde makam şoförü 26 yaşındaki Abdulkadir Çiçek ayağından yaralandı.

Olay, dün akşam Ayran Beldesi köprüsünde meydana geldi. Ayran Belde Belediye Başkanı Selahattin Alpay'ı Birecik İlçesi'ne bırakan makam şöförü Abdulkadir Çiçek, ilçede misafirliğe giden kendi eşi ve çocuklarını yanına alarak Ayran Beldesi'ne dönmek üzere hareket etti. Çiçek'in kullandığı makam otomobiline köprü üzerinde henüz kimliği belirlenemeyen kişilerce birkaç el uzun namlulu silahla ateş açıldı.
Eşi ve çocuğunun şansa eseri yaralanmadığı saldırıda makam şoförü Çiçek, sol ayak bileğine isabet eden kurşuna rağmen hızla olay yerinden uzaklaşıp beldeye ulaşarak jandarmadan yardım istedi. Yaralı Çiçek, Birecik Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk tedaviden sonra Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Burada tedavisi yapılan Çiçek, daha sonra yakınları tarafından özel bir otomobille hastaneden ayrılarak Ayran Beldesi'ne haraket etti. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor

Bu haber 2608 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü