BİR EFSANE SONA ERDİ. İL YAPMA DERNEĞİNİN YENİ BAŞKANI MUZAFFER BAYRAM OLDU

Lütfü YalgıSiverek'i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği Başkanlığı'nı 22 yıldan bu yana sürdüren Koçali Aymaz, görevini Muzaffer Bayram'a devretti.

BİR EFSANE SONA ERDİ. İL YAPMA DERNEĞİNİN YENİ BAŞKANI MUZAFFER BAYRAM OLDU
15 Nisan 2012 - 20:38

Siverek'i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği Başkanlığı'nı 22 yıldan bu yana sürdüren Koçali Aymaz, görevini Muzaffer Bayram'a devretti.
Derneğin, Kızılay İş Hanı'ndaki hizmet binasında gerçekleştirilen olağan üstü kongre, üyelerin yanı sıra Kaymakam Mahmut Hersanlıoğlu'nun da katılımıyla gerçekleşti.

İlçenin il yapılması ve kalkınması için 1990 yılında kurulan derneğin 22 yıllık süreçteki tek başkanı Koçali Aymaz, kongrede yaptığı konuşmada, derneğin kuruluş amacı doğrultusunda ellerinden geldiği kadar başarılı çalışmalar sergilemek için gayret gösterdiklerini söyledi.
Aymaz, daha önceki süreçte görevi devralma cesaretini kimsenin gösteremediğini ifade ederek, şunları kaydetti:
"Siverekli iş adamlarımızdan ve halktan yeterli desteği bulamadık. Bu destek bize sağlansaydı, Siverek'in ismini daha çok duyurup, sorunlarına çözüm bulabilirdik diye düşünüyorum. Bugün görevi genç arkadaşıma bırakıyorum. Daha önce defalarca görevi genç arkadaşlara bırakmak istiyordum ancak cesaret edip de dernek başkanlığına kimse aday olmuyordu. Bugün, bu cesareti gösterip aday olan genç kardeşim Muzaffer Bayram'a da teşekkür ediyorum."

Konuşmaların ardından derneğin gelir - gider ve faaliyet raporlarının okunmasının ardından Dernek başkanlığına oy birliğiyle Muzaffer Bayram seçildi.

Bayram, kendisine destek veren üyelere teşekkür ederek, derneği daha aktif hale getirmek için elinden gelen gayreti göstereceğini dile getirdi.


Foto: www.sivereknet.com
Bu haber 3090 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini ziyaret etti
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini...