BOŞANMAYI İSTEMEYEN EŞ İNTİHARA NEDEN OLUYORDU

Ali LEYLAK/ŞANLIURFAŞANLIURFA’da, 33 yaşındaki Hamit Aslan, boşanmak istediği eşinin yakınlarının 15 bin lirasını alıp,

BOŞANMAYI İSTEMEYEN EŞ İNTİHARA NEDEN OLUYORDU
10 Ekim 2009 - 13:49
boşanmaması için de tehdit ettiğini ileri sürerek intihar etmek için 10 katlı binan çatısına çıktı. 3 çocuk babası Aslan, polis amirleri ile olay yerine gelen DTP İl Başkanı İbrahim Ayhan tarafından ikna edilerek aşağı indirildi.

10 katlı iş merkezinin çatısına çıkan ve aşağı doğru sarkan Hamit Aslan, ‘Boşanmak istiyorum’ diye bağırmaya başladı. Bulvar üzerindeki esnaf ve vatandaşların dikkatini çeken Aslan’ın intihar girişiminin ihbar edilmesinin ardından olay yerine polis ve itfaiye ekipleri geldi. Polis, elinde boşanma dilekçesinin yazılı olduğu bir kağıdı sallayan Hamit Aslan’a, olay yerinde bulunan bir arkadaşından aldığı telefonu ile ulaştı. Aslan, telefonda görüştüğü polislere, şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşi Nazlı Aslan’dan boşanmak istediğini, ancak eşinin yakınlarının buna karşı çıktığını ve 15 bin lirasına da el koyduklarını söyledi. Polisin telefonda ikna çabalarına olumsuz yanıt veren Hamit Aslan, daha sonra DTP İl Başkanı İbrahim Ayhan’ın yanına gelmesini istedi.

İtfaiye görevlileri atlama ihtimaline karşı yere kurtarma çadırını açarken, Aslan itfaiye merdiveni ile iş merkezinin çatısına çıkmak isteyen polislere de izin vermedi. Bu sırada toplanan çok sayıda meraklı vatandaş, intihar girişimini ilgiyle izledi. Sık sık yapılan telefon görüşmelerinin sonuçsuz kalmasının ardından polisin çağrısı ile DTP İl Başkanı İbrahim Ayhan olay yerine geldi. Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Or ile DTP’li İbrahim Ayhan, çatıya çıkıp bir süre görüştükleri Hamit Aslan’ı, yardımcı olacaklarına dair söz vererek aşağı indirmeyi başardı.

Yaklaşık bir saat süren intihar girişiminin ardından aşağı indirilen Hamit Aslan, tedavi için hazır bekletilen 112 Acil ambulansıyla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gönderildi.

Bu haber 2735 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması