Bozkuş: "Ahlaksızlıkları normalleştirmek istiyorlar"

​Ramazan ayının ilk günü Neftlix isimli sitede yayınlanması planlanan dizide "Osman" isimli karakter ile cinsel sapıklıklar normal bir tercih olarak gösterilmeye çalışılıyor.

Bozkuş: "Ahlaksızlıkları normalleştirmek istiyorlar"
14 Nisan 2020 - 12:58

Siverek Diyanet-Bir-Sen Bölge Başkanı Mahmut Bozkuş, Neftlix isimli sitede Ramazan ayının ilk günü yayınlanacak olan cinsel sapıklıkları normal göstermeye çalışan diziye tepki gösterdi.


Dizinin tamamen aile yapısına savaş açtığını, dizideki "Osman" karakteri ile İslam büyüklerine hakaret edildiğini belirten Bozkuş, dizinin yasaklanması gerektiğini ifade etti.


"Bu diziye karşı kulaklarımızı tıkamamız, millet ve toplum olarak seyirci kalmamız mümkün değildir"


Yayınlanacak olan dizinin, İslam büyükleri ile dalga geçtiğini ve toplum üzerinde ciddi tahribatlara yol açacağını belirten Bozkuş, "ABD merkezli dijital yayın platformu Neftlix, İslam âleminin kutsal ayı olan Ramazan ayının ilk günü, 24 Nisan'da,  LGBT dizisini izleyicilerine sunacak. 'Aşk101' isimli dizi, bir kısım dizilerde olduğu gibi eşcinsellikle ahlaksızlığı normalleştirme çabasıdır. Üstelik bu dizideki karakterin adı 'Osman'dır. Osman, İslam halifesinin ve Osmanlı Devleti'nin kurucusunun ismidir. Osman isminin bu şekilde anılması, İslam kültürüyle bağdaşmamaktadır. Bu diziye karşı kulaklarımızı tıkamamız, millet ve toplum olarak seyirci kalmamız mümkün değildir. Çünkü bu dizi, resmen İslam büyüklerimiz ile dalga geçmektedir. Bu dizi, toplumda aile mefhumuna zarar vereceği gibi, gençlerimizin üzerinde büyük bir travma bırakacaktır. Bu dizinin yayınlanmasının şeytani güçlerin birer projesi olduğunu unutmamak gerekir." diye konuştu.


"RTÜK ve yetkililer olaya el koymalı ve yayınlanmasını engellemelidirler"


Topluma eşcinsellik mesajları veren dizinin, RTÜK tarafından yasaklanması gerektiğini ifade eden Bozkuş, "Bu dizinin Ramazan ayının ilk gününde yayınlanması halkı yüzde 99 Müslüman olan bir ülke de, çekirdek aileyi ve aile bireylerinin alt yapısını temelden sarsacaktır. Ahlak ve İslam kültürünü bozmaya yönelik olan bu dizinin yayınlanması gençlerimizin üzerinde büyük bir travma etkisi bırakacaktır. Telafisi mümkün olmayan büyük izler bırakacağından dolayı bir an önce RTÜK başta olmak üzere tüm yetkililerin olaya el koymasını ve dizinin yayınlanmasının engellenmesini arzu ediyoruz." şeklinde konuştu.


"Hazreti Lut'un kavmi de bu sapıklığı yapmıştı"


Geçmişte de bazı kavimlerin cinsel sapıklık içerisinde olduğunu vurgulayan Bozkuş, "Hazreti Lut (Aleyhi Selam) Sodom halkına Peygamber olarak gönderildiği zaman, halkı eşcinsellik (homoseksüel) denilen cinsel sapıklık içindeydiler. Bu nedenle Hz. Lut onlara 'Siz gerçekten en çirkin bir fuhuşiyat (eşcinselliği) yapıyorsunuz. Sizden önceki âlemler de bir tek kişi bu işi yapmamıştır.' (Ankebut.78) diyerek uyarmıştır. Adetullah gereği azabın gelmesi; hak ile batılın, inanç ile küfrün, kuru ile yaşın Coronavirus misali her tarafı saracağını, toplumun her bir ferdinin ahlaken çökmesine ve helak olmasına sebep olacaktır." ifadelerini kullandı.


"Netflix'deki dizinin yayınlanması mutlaka engellenmelidir"


Aile yapısına zarar veren İstanbul Sözleşmesine değinen Bozkuş, "İstanbul Sözleşmesi'nin tarafları; Türkiye ile İslamiyet'e öteden beri diş bileyen, İslamiyet'in ana kalesinin aile olduğunun farkına varan ve o kaleyi içten fethetmeye çalışan Avrupa'dır. Bu sebeple İstanbul Sözleşmesi iptal edilmelidir. Hayâ abidesi, aile kalesinin kumandaları olan Meryemlerimizi, Yusuflarımızı, Efendimizi ve Ezvac-i Tahiratını ve onları örnek alan dünyadaki cennetin müessislerini hürmetle selamlıyoruz. Yetkililerin, İslam'la bağdaşmayan bu tür dizileri ekrana taşıyanlara karşı hızlı bir erişim engeli getirmesini bekliyoruz. 24 Nisan tarihindeki Netflix'deki dizinin yayınlanmasının mutlaka engellenmesi gerekir." dedi.


 (İLKHA)

Bu haber 2548 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor