BU GÜNE KADAR YARDIM ALMAYAN İNSANLAR TESPİT EDİLİYOR

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşama ve Dayanışma Vakfı görevlileri vakıftaki dosyaları yenileme

BU GÜNE KADAR YARDIM ALMAYAN İNSANLAR TESPİT EDİLİYOR
13 Ocak 2009 - 09:55
çalışmalarını hafta sonları da devam ediyor.
 
Yenileme çalışmaları sırasında bu güne kadar vakıftan yardım alamayan çaresiz insanlarda tespit ediliyor. Vakıf elamanları tesadüf sonucu buldukları 65 yaşında ki vatandaşa yeni dosya hazırlayıp yardımcı olacak.
  
İlçenin Gülabibey mahallesinde yaşayan bu güne kadar evlenmediği için çocukları bulunmayan çevredeki komşuların verdiği yardımla yaşamaya çalışan Mehmet Öğren(65)Bu güne kadar bilmediği için hiçbir kurumdan yardım alamamış.
   
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hüseyin Sarısaç yaptığı açıklamada ’’Vakıf dosyaları yenileme çalışmaları sırasında tesadüf sonucu rastladığımız bu vatandaş bu güne kadar ne vakıftan yardım almış, ne yeşil karttı var nede devletin 65 yaşında ki vatandaşlara verdiği yaşlılık maaşını alıyor. Öncelikle vatandaşın vakfımızdan yardım alması için kendisine bir dosya yapacağız ardından belediye beyaz masa bölümü elamanlarıyla yaşlılık maaşı ve yeşil kart işlemlerini yapacağız’’ dedi.
   
" Yaşlı vatandaş, hayata hiç kimsesinin bulunmadığın, nasıl yardım alacağının bilmediği için hiçbir kuruma başvurmadığının’’ belirti.


Bu haber 1825 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması