Bulutlarda oluşan insan silüeti şaşırttı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde çekilen bulutlardan oluşan insan yüzünü anımsatan fotoğraf, görenleri şaşırtırken, fotoğraf sosyal medyada kısa sürede yayılarak beğenildi.

Bulutlarda oluşan insan silüeti şaşırttı
29 Ekim 2018 - 19:58

 


Şehir merkezinden ilçeye bağlı Özenli (Aşit) köyüne dönerken, köy girişinde arabadan rast gele gün batımını çektiğini söyleyen Nezir Bilgen, fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştıktan sonra çok beğenildiğini söyledi.


İLKHA'ya konuşan Bilgen, insan siluetini anımsatan fotoğrafı yaklaşık 2 hafta önce çektiğini ifade ederek şöyle konuştu: "Akşam vaktiydi Siverek’ten köye dönüyorduk. Köyün girişinde sadece gün batımını çekmek istedim ve arabayı durdurdum. Gün batımını çektikten sonra eve geldiğimde fotoğrafı iyice incelediğimde insan yüzünün olduğunu fark ettim. Fotoğrafı çektiğim zaman insan yüzünü fark etseydim, hem daha fazla foto hem de video çekerdim. Fotoğraftaki insan yüzünü fark ettikten sonra akrabalarıma gösterdim çoğu inanmadılar. Fotoğraf paylaşıldıktan sonra 'montaj yapılmış' denildi ama bu kesinlikle montaj değildir. Kamerayı açıp fotoğrafı çektim. Fotoğrafla ilgili en küçük bir şey dahi oynanmamıştır."


Fotoğraf sosyal medyada kısa sürede yayıldı


Fotoğrafı paylaşan Bilgen, fotoğrafın kısa sürede birçok defa paylaşıldığını söyledi. Paylaşılan fotoğrafa yorum yapan sosyal medya kullanıcıları, kâinatın başıboş olmadığını ve yüce Allah-u Teâlâ’nın bir eserinin olduğunu belirterek, şaşkınlıklarını ifade ettiler.

(Hüseyin Sayhar-İLKHA)





Bu haber 1953 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek