BURSA ORHANGAZİ BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ SİVEREK'TE

Mehmet SEZGİN/SİVEREKBursa’nın Orhangazi İlçe Belediye Meclis Üyeleri, Siverek İlçesini ziyaret ederek yetkililerden ilçe hakkında

BURSA ORHANGAZİ BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ SİVEREK'TE
31 Aralık 2009 - 09:45
bilgi aldı.
  
Orhangazi  İlçe Belediyesi ile Siverek İlçe Belediyelerini Kardeş Belediye ilan etmek amacıyla ilçeye geldiklerini belirten Orhangazi Belediye Meclis Üyesi Sami Turan, Siverek Kentinin geçmişte il olduğunu hatırlatarak ’’Tarihi dokuları çok eskilere dayanan bu iki şehri kardeş şehir ilan edip, insanlar arasında barış ve kardeşlik köprüsünü  pekiştirmeye çalışıyoruz. İlçede gerekli inceleme ve görüşmeyi yaptık. Konuyu Belediye Meclisimize götüreceğiz’’ dedi.
     
Orhangazi Belediye Meclis Üyeleri, Siverek’i Vilayet Yapma ve Kalkındırma Dernek Başkanı Koçali Aymaz’ı ziyaret ederek, kent hakkında bilgi ve yayımlanmış eserler aldılar.
    
Orhangazi Belediye Meclis Üyelerine kent hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcıları Cuma Yılmaz ile Fatime Sun Dağlı gelen konukları onuruna Cudipaşa Belediye Sosyal Tesislerinde bir yemek verdiler. Yemeğe Siverek Belediye Meclisinin bazı üyeleride katıldı.




Bu haber 2319 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı