BUZAĞI KANALİZASYON İÇİN AÇILAN ÇUKURA DÜŞTÜ

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi’nde ŞUSKi tarafından kanalizasyon çalışması için açılan çukura düşen buzağı kepçe yardımı ile kurtarıldı.

BUZAĞI KANALİZASYON İÇİN AÇILAN ÇUKURA DÜŞTÜ
25 Ekim 2014 - 11:05





ŞANLIURFA- Siverek İlçesi, Fırat Mahallesi 7. Sokakta ŞUSKİ tarafından açılan kanalizasyon çukuruna düşen buzağı kepçe yardımı ile kurtarıldı. Mehmet Bali bu sabah saat 09.00 sıralarında çocuğu ile birlikte kendisine ait buzağıyı satmak için ilçenin Fırat Mahallesi’nde bulunan Hayvan Pazarına götürdü. Hayvan pazarında buzağısına müşteri bulamayan Bali, buzağısını alarak çocuğu ile birlikte evine dönmek istedi.

Yolda giderken, ŞUSKİ tarafından açılan çukuru fark edemeyen buzağı yaklaşık 2 metrelik çukura düştü. Buzağıya bağlı ipi tutan çocuk ise çukura düşme tehlikesi geçirdi. Çocuğun çukura düşmesini engelleyen Mehmet Bali durumu belediye ekiplerine haber verdi. 1 saat sonra olay yerine gelen ŞUSKİ ekipleri buzağıyı kepçe yardımı ile çukurdan çıkardı.

ŞUŞKİ ekiplerinin kanalizasyon yaptığı alanda herhangi bir önlem almadığını ve olaya geç müdahale edildiğini iddia eden Mehmet Bali duruma tepki gösterdi.

ŞUŞKİ yetkilileri ile kanalizasyon çalışmasının devam ettiğine dikkat çekerek, vatandaşın şikâyeti üzerine en kısa zamanda olay yerine ekipleri yönlendirdiklerini ve buzağıyı çukurdan çıkardıklarını belirtti.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 2794 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü