'ÇEK BENİ VUR' DİYEN ASTSUBAY EŞİNİ ÖLDÜRDÜ

Ali LEYLAK/ŞANLIURFAŞanlıurfa'da, beyninde tümör olduğu saptanınca psikolojik sorunlar yaşamaya başlayan 2 çocuk annesi 27 yaşındaki

'ÇEK BENİ VUR' DİYEN ASTSUBAY EŞİNİ ÖLDÜRDÜ
27 Ekim 2008 - 17:37
Nilay Ç., tartışma sırasında kendisine “Çek beni vur da kurtulayım” diyen jandarma astsubay eşi 33 yaşındaki Bilal Ç'yi, tabancasıyla kalbinden vurarak öldürdü.

İddiaya göre, Mardin'in Dargeçit İlçesi'nde görev yapan Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Bilal Ç., 6 yıl önce akrabası olan Nilay Ç. ile yaşamını birleştirdi. Evliliklerinden 2 çocukları olan Nilay Ç'nin rahatsızlanması üzerine yaklaşık 1 ay önce genç çift tedavi için Ankara'daki Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Hastanesi'ne gitti. Burada, beyninde tümör olduğu saptanan Nilay Ç., yaklaşık bir ay süren tedavinin ardından taburcu edildi.
Yola çıkan çift, ilk olarak Astsubay Bilal Ç'nin Mersin'in Tarsus İlçesi'nde oturan ailesinin yanına uğradı, ardından Nilay Ç'nin Şanlıurfa'daki babası Ömer D'yi ziyaret etti. Geceyi burada geçiren çift arasında sabah kaldıkları odada tartışmaya çıktı. Tartışma sırasında, sık sık beynindeki tümör nedeniyle öleceğini söyleyen Nilay Ç'ye eşi Bilal Ç, “Çek beni vur kurtalayım. Sen de öl, ben de öleyim” dedi.
Bu sözlerin ardından Nilay Ç., beylik tabancasını eline aldığı Astsubay eşi Bilal Ç.'nin kalbine bir el ateş etti. Silah sesi üzerine odaya girenler, Astsubay Bilal Ç'yi yerde kanlar içerisinde buldu. Olayın bildirilmesinin ardından eve gelen polis, öldüğü belirlenen Bilal Ç'nin cesedini otopsi için Şanlıurfa Devlet Hastanesi'ne gönderdi. Astsubay Bilal Ç'nin eşi Nilay Ç. ile kayınpederi Ömer D. ve kayınvalidesi Gülizar D'yi gözaltına alan polis, soruşturmayı sürdürüyor.

Olayın duyulmasının ardından hastane morgu önüne gelen ailelerin yakınları, “Mardin'e gideceklerdi. Birbirlerini çok seviyorlardı. Neden böyle bir şey oldu anlayamadık” dedi. Genç çiftin akrabası olan kadınlar ise morg önünde Kürtçe ağıtlar yakıp, sinir krizi geçirdi.

Bu haber 3101 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi