CENAZE YIKAMA KURSUNA TALEP OLUNCA 2. VE 3. KURSLAR AÇILDI

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa'nın Siverek İlçesinde geçtiğimiz ay İlçe Halk Eğitimi Merkezi ve İlçe Müftülüğünce

CENAZE YIKAMA KURSUNA TALEP OLUNCA 2. VE 3. KURSLAR AÇILDI
14 Ocak 2010 - 12:10
bayanlara yönelik açılan cenaze yıkama kursuna talep çok olunca geçen ay bayanlara yönelik açılan cenaze yıkama kursunun iki ve üçüncü kursu açıldı.
               
Bayanlara yönelik açılan kurs Halk Eğitimi Merkezi ve İlçe Müftülüğünde iki ayrı kurs olarak açıldı. Halk Eğitimi Merkezi Müdürü konuyla ilgili yaptığı açıklamada ’’geçen kursumuzu İlçe Müftülüğünde başlattık. Kursa gelmek isteyen Siverekli bayanlar, müftülüğün evlerine uzak olmasından dolayı, Halk Eğitimi Merkezi Müdüründen bir cenaze yıkama kursunun da Halk Eğitimi Merkezinde açılmasını talep ettiler.
               
İlçe Halk Eğitimi Merkezi ve İlçe Müftülükte yoğun istek üzerine açılan kursta toplam 41 kursiyerin bulunduğunu belirten HEM Müdürü Tüysüz, iki buçuk hafta süren bayanlara yönelik cenaze yıkama kursu bitiminde yapılan sınav sonrası kursu başarıyla bitiren kursiyerlere kursa katılım belgesinin verileceği belirtildi.
           
İlçe müftüsü Ahmet Hilmi Yazar, kursa katılan kursiyerlerin gönüllü olarak herhangi bir ölüm vakasında yardımcı olacaklarını ve çağırılabileceklerini belirtti.
Bu haber 1681 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi