"Cevheri ailesini hiçbir zaman terörle düşünemiyorum"

Saadet Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sabahattin Cevheri seçim döneminde bazı çevreler tarafından terörle birlikte gösterilmeye çalışıldığını belirterek, “Cevheri ailesini hiçbir zaman terörle düşünemiyorum” dedi.

"Cevheri ailesini hiçbir zaman terörle düşünemiyorum"
03 Nisan 2019 - 07:49

“Cevheri ailesini hiçbir zaman terörle düşünemiyorum”


 


31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçim sonuçlarına değerlendiren Saadet Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sabahattin Cevheri, seçim döneminde bazı çevreler tarafından terörle birlikte gösterilmeye çalışıldığını belirterek, “Cevheri ailesini hiçbir zaman terörle düşünemiyorum.”  İfadelerini kullandı.


Şanlıurfa’da bir otel düzenlenen seçim değerlendirme toplantısına Saadet Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sabahattin Cevheri, Saadet Partisi Karaköprü Belediye Başkan adayı Essum Aslan, Saadet Partisi Eyyübiye Belediye Başkan adayı Halil Yiğit ve Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan adayı Mustafa Hekimoğlu katıldı.


"Toplumlar layık olduğu kişiler tarafından yönetilirler"


Seçim sonuçlarının hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Cevheri, “Bir mahalli seçim hep söyledim siyasi değil mahalli bir seçimdir. Bir şirketin başına bir genel müdür atanacaktır. Sizlere hizmet edebilme noktasında gereğini yapacaktır, diye düşündüm. Ben de demokratik hakkımı kullanarak aday oldum. Bu süreç içerisinde 10 ilçe ve Urfa genelinde yapmış olduğum esnaf gezilerinde bana büyük bir ilgi gösterdiler, hepsine çok teşekkür ediyorum. Ben Bir Urfalı olarak Sabahattin Cevheri olarak üzerime düşeni yaptığıma inanıyorum. Parantez içerisinde söyleyeyim; kendini bilmez basit düşünen bir iki vekilin yapmış olduğu açıklamalar var. Cevheri ailesini hiçbir zaman için terörle düşünemiyorum. Fakat olabilir, çok önemli bir seçimdi.  Eski meclis başkanları, bakanlarımız ve vekillerimiz 1980'den sonra çek senet mafyacılığı yapanlar oldu. Çok Şükür kazasız belasız bir seçim oldu. Burada en önemli şey halkın demokratik olarak hizmet edeceği insanı seçmesidir. Bu da Urfa için gerçekleşti. Toplumlar layık olduğu kişiler tarafından yönetilirler. Arkadaşımız layık görüldü, şimdiden kendisine başarılar diliyorum. İnşallah başarılı olur hizmet etmeye devam eder.” diye konuştu.


Program gazetecilerin sorularının cevaplanması ile sona erdi. 


www.siverekgenclik.com

Bu haber 1964 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...