CEYLANPINAR'DA OLAYLAR DEVAM EDİYOR



Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde sabah saatlerinde başlayan ve 3 kişinin hayatını kaybettiği olaylar devam ediyor. Hayatını kaybedenlerin yakınları intikam yemini ettiler.



Not:Olay Fotoları İlk Bizim Sitemizde

CEYLANPINAR'DA OLAYLAR DEVAM EDİYOR
01 Haziran 2009 - 13:02
ŞANLIURFA – Ceylanpınar'da sabah saatlerinde Devlet Hastanesi önünde araç park yeri sebebiyle başlayan olaylarda Keji aşireti mensupları ile Hirobi Köyü korucuları arasında kavga çıkmıştı.
Kavganın büyümesi sonucu Hikmet Taniş, üzerinde taşıdığı ruhsatsız tabancayla ateş açmış Mehmet Timur (47) ve Nezir Bektaş olay yerinde, ağır yaraları olarak Şanlıurfa Devlet Hastanesi kaldırılan Nasır Bektaş da hastanede hayatını kaybetmişti.



Olayı duyan Keji Aşireti mensupları ilçeye akın etti. Hayatını kaybedenlerin yakınları intikam yemini etti. Olayı gerçekleştiren koruyuculara ait olduğu belirtilen iki araç ateşe verildi.

Ayrıca Keji Aşireti mensupları Hirobi mensuplarının işlettiği BİM marketin camlarını kırdı. Polisin müdahalesiyle son anda market ateşe verilmekten kurtarıldı.
Şanlıurfa ve Viranşehir'den ilçeye takviye çevik kuvvet ekipleri ve zırhlı araçlar sevk edildi. Olayların büyümemesi için polis ve jandarmanın ilçede yoğun güvenlik önlemleri aldığı bildirildi.

(İLKHA)







Bu haber 2017 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...