CHP'DEN BDP'YE ZİYARET

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karataş, yeni başkan Yıldıztekin’e görevinde başarılar diledi

CHP'DEN BDP'YE ZİYARET
16 Ocak 2013 - 20:00

Ferhat Karataş İl Başkanlığı’ndaki Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Teşkilatı geçtiğimiz haftalarda yapılan BDP kongresi sonrasında İl Başkanlığı’na seçilen Halit Yıldıztekin’i ziyaret ederek bir süre görüştü. Merkez İlçe Başkanı Adnan Öncel ile İl Yönetim Kurulu’ndan Ahmet Budak, Faruk Yazar, Mehmet Canbeyli, Mehmet Kılıç ve Halil Öncel’in katıldığı ziyaret yaklaşık yarım saat sürdü.


Ziyarette CHP il Başkanı Ferhat Karataş, Yıldıztekin’e görevinde başarılar dileyerek barış sürecinin olumlu sonuçlar doğurmasını temenni ettiklerini ve bu konuda umutlu olduklarını iletti.


Yıldıztekin ise Paris’te meydana gelen olayları değerlendirerek “ Bilindiği gibi Paris’teki cinayet bizleri derinden sarstı. Olayda fail veya faillerin bir an önce yakalanmasını istiyoruz. Yaşanan bu olayı da gerek Parti olarak gerekse kendi adıma bir kez daha kınıyorum” dedi.


Ziyaret sonrası bir değerlendirmede bulunan CHP’li Başkan Karataş ise, “BDP Kongresi sonrasında seçilen başkan ve yönetim kurulunu ziyaret ettik. Barış süreci ile sohbetimiz ilerledi. Biz yeni başkan Yıldıztekin’e Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’nun süreç ile ilgili beyanatlarını desteklediğimizi ilettik. Bununla birlikte yine genel başkanımız Paris’te yaşanan olayların sonrasında barış sürecinin sekteye uğratılmamasını dile getirmişti. Bizde aynı kanıdayız. Her barış sürecinde olduğu gibi yine bazı odaklar bu süreci provoke etmek için bazı kanlı oyunlar oynuyorlar. Biz birlik ve beraberliğimizi bırakmamalıyız. Her siyasi partinin de bu sürece destek vermesi gerektiğini bir kez daha hatırlatıyoruz. Tüm ülkemizin bu konuda tek amacı barış olmalıdır. Kimsenin bunu engelleyemeyeceğini göstermemiz gerekir” diye konuştu.





Bu haber 3701 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü