CİNNET GEÇİREN KOCA DEHŞET SAÇTI

Ali LEYLAK/ŞANLIURFAŞANLIURFA'da, 36 yaşındaki Yusuf Yürekli, cinnet geçirince 5 çocuğunun gözü önünde eşi 33 yaşındaki Binevş Yürekli'yi bıçaklayarak öldürdü ve ardından

CİNNET GEÇİREN KOCA DEHŞET SAÇTI
03 Şubat 2008 - 23:10
kendi boğazını keserek intahar etti. Cinnet geçiren babalarının elinden kaçarak kurtulan çocukların haber verdiği komşuları girdikleri evde kan gölü içinde Yürekli çiftinin cesedi ile karşılaştı.

Olay, saat 22.00 sıralarında Yavuz Selim Mahallesi 2016 nolu sokakta meydana geldi. Polisi telefonla arayan sokak sakinleri, 18 nolu evde yaşayan Yusuf Yürekli’nin eşini bıçakladıktan sonra intihar ettiği ihbarında bulundu. Eve giden polis ekipleri, oturma odasına girdiklerinde yerde kanlar içerisinde yatan Yürekli çiftinin cesediyle karşılaştı.
Yapılan incelemede Yusuf Yürekli’nin cinnet getirdikten sonra eşini bıçaklamaya başladığı ve bu sırada çocuklarının evden kaçarak komşularına sığındığı belirlendi. Polisin ifadesine başvurduğu komşuları, çocukların yardım çağrısı üzerine girdikleri evde Yürekli çiftinin kan gölü içinde cesetleriyle karşılaştıklarını söyledi.
Cesetler otopsi için Devlet Hastanesi morguna götürülen Binevş Yürekli’nin 15 yerinden bıçaklandığını, Yusuf Yürekli’nin ise boğazını keserek intihar ettiği belirlendi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu haber 2465 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Başkan Mehmet Kuş Eyyübiye Millet Bahçesi'nde İncelemelerde Bulundu
Başkan Mehmet Kuş Eyyübiye Millet Bahçesi’nde İncelemelerde...