DAHA SAĞLIKLI BİR ORTAMDA YAŞAYACAKLAR

Mehmet SEZGİN/SİVEREKSiverek Belediyesi tarafından tespit edilen yoksullara ait evlerde yapılan çalışmalar sonrasında, yaşam için

DAHA SAĞLIKLI BİR ORTAMDA YAŞAYACAKLAR
20 Ocak 2010 - 19:07
elverişli olmayan ve yıkılmaya yüz tutmuş evleri yıkarak, yerine ailenin yaşantısını sürdüreceği ev yaparak, yoksul vatandaşlarımızın yaşam standartları yükseltiliyor. Siverek Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünce yapılan açıklamada "özellikle yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların bulunduğu yıkılmaya yüz tutan kerpiç evlerin yerine 50 vatandaşımızın evini yıkarak yerine 2 odası, mutfağı, banyosu bulunan evler yapılırken, yaklaşık 60 aileye inşaat malzemesi yardımında bulunarak, tuvaleti, banyosu ve mutfağı bulunan evlerin yapılması sağlandı. Siverek Belediyesince alınan encümen kararında, daha önceden tespiti yapılmış 1 evin yıkılıp yerine mutfağı, banyosu ve tuvaleti bulunan 1 evin yapılacağı belirtildi.
     
Siverek Belediyesi tarafından evi yapılmaya başlanan Gazal Gülbakan (70) isimli vatandaş yaptığı açıklamada "bir kızımla birlikte yaşıyorum, Kerpiç ve toprak çatılı eski bir evde yaşıyorum. Yağmurlu havalarda evimizin çökme tehlikesi bulunuyordu. Belediye yıkıp yenisini yapacak daha rahat ve sağlıklı yaşayacağız’’ dedi.













Bu haber 1991 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü