Darbe Girişimin 5. Gününde de Halk Meydanları Bırakmadı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, 15 Temmuz günü bir grup FETÖ mensubu asker tarafından gerçekleştirilmek istenen askeri darbe girişimine tepkiler devam ediyor.

Darbe Girişimin 5. Gününde de Halk Meydanları Bırakmadı
20 Temmuz 2016 - 11:33

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, 15 Temmuz günü bir grup Fetullahçı Terör Örgütüne (FETÖ) mensup askerler tarafından, TBMM bombalanarak, halk tankla ezilerek yapılmak istenen askeri darbe girişimine karşı Siverek halkının protesto gösterileri 5. gününde de devam etti. Her türlü siyasi düşünceye sahip binlerce kişi, tek yürek olup, darbelere karşı, halkın iradesine sahip çıkmaya devam etti.

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz’ın talimatıyla Emniyet Müdürlüğü önünde bekleyen kalabalığa çeşitli ikramlarda bulunulurken, 107. Topçu Alayının nizamiyesi kapısını kapatan araçların bekleyişi ise sürüyor.

Darbe girişiminin 5. gününde toplanan yoğun kalabalığa hitap eden Belediye Başkanı Yılmaz şöyle dedi. “ Bu gece Siverek’in her kesiminden herkes burada, Allah’ın izni ile bu millet kimsenin önünde eğilmeyecek, ama birileri bu milletin önünde diz çözmek zorunda kalacak ve kalmıştır da. Yıllarca bunlar millet düşmanı bir nesil yetiştirmişler, Türk Silahlı kuvvetlerimiz içerisinde bu vatana, bu millete ihanet içerisinde olan bir grup oldu, bunlar bir bir tespit edilip alınıyor ve en kısa zamanda hak ettikleri cezayı alacaklar. Biz Türk silahlı kuvvetlerimizin içerisinde namuslu şerefli vatanına, milletine hizmet eden şerefli komutan ve askerlerimizi diğerlerinden ayırmamız ve çirkin söylemlerden uzat durmamız gerekiyor.” dedi.

www.siverekgenclik.com

FOTO GALERİ


Bu haber 2901 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi