DEDAŞ'TAN UMUDUNUN KESEN VATANDAŞ ÇAREYİ BELEDİYEDE ARIYOR

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek ilçesinde sıkı sık yaşanan enerji kesintileri yüzünden iş yapamaz duruma geldiklerini belirten bir grup esnaf Siverek İlçe Belediye Başkanlığına

DEDAŞ'TAN UMUDUNUN KESEN VATANDAŞ ÇAREYİ BELEDİYEDE ARIYOR
13 Ocak 2009 - 10:06
gelerek enerji soruna belediyenin çözüm bulmasını istediler.
 
Kale Mahallesi Dere Caddesi özerinde esnaflık yapan ve çevrede meskeni bulunan bazı vatandaşlar belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Hivi Abikoğlu ile belediye makamında görüştüler.
  
Mahalle muhtarı Abdülaziz Bahçıvan, defalarca dilekçeyle ilçe kaymakamlığı ve DEDAŞ başvurduklarını buna rağmen sorunun çözülmediğini tek umutlarının belediye olduğunun belirterek ’’Enerji kesintilerinden dolayı esnaflar iş yapamaz oldu, çocuklar derslerini çalışamıyor. Semtimizde bulunan 16’cı trafo yetersiz olduğu için sürekli yanıyor. DEDAŞ kaçak kulanım yüzünde trafoların yandığının belirterek yeni trafo getirmiyor belediye başkanlığı bazı mahallerle trafo desteği vererek enerji sorunlarını çözüyor. Bizde belediyemizden yeni bir trafon istiyoruz’’ dedi.
   Belediye başkanı Abikoğlu, enerji sorununu DEDAŞ ait olduğunu belirterek, ’’Belediye başkanımız Ali Murat Bucak’ın  talimatlarıyla  birkaç mahallenin enerji sorununu çözümüne katkı sunduk, bu konuyu başkan Bucak ile görüşüp  bu mahallenin sorununun çözülmesi için belediye olarak katkı sunmaya çalışacağız’’ dedi.


Bu haber 2632 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek