Develerle Erdoğan ve Ak Partiye oy istedi

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Deve besiciliği yapan Zülküf Arpacık develerine astığı Erdoğan ve Türkiye bayrağı flamaları ile cadde cadde dolaşıp Erdoğan'a oy istedi.

Develerle Erdoğan ve Ak Partiye oy istedi
23 Haziran 2018 - 09:13

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 20 yıldır deve besiciliği yapan Zülküf Arpacık (55) develerine astığı Türkiye bayrakları, Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti flamalarıyla cadde cadde, sokak sokak tur atarak 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ile Milletvekilliliği seçimleri için Ak Parti ve Erdoğan'a destek istedi.

Siverekli vatandaşlar develeriyle ilginç seçim turuna çıkan arpacık ve develerine yoğun ilgi gösterirken, birçok kişi cep telefonlarıyla develerle selfi ve fotoğraf çektirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çok sevdiğini ve her zaman rüyalarına girdiğini söyleyen Arpacık,”20 yıldır deve besiciliği yapıyorum, seçim çalışmalarında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetini desteklemek için böyle bir çalışma yaptım. Bu hükümeti desteklememin sebebi, parti davasından dolayı değil, memleket, vatan meselesi olduğundan dolayıdır. Bütün dünya birleşmiş Türkiye’yi yıkmaya çalışıyorlar, onun için bende bu gerçeği insanlara göstermek için develerimle böyle dikkat çekecek bir şey yaptım”

www.siverekgenclik.com


Bu haber 2228 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek