DOKTORA YAPILAN SALDIRI KINANDI

Siverek Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Muhammed Bahaddin Durak düzenlemiş olduğu basın açıklaması ile Samsun’da doktora yapılan saldırıyı kınadı.

DOKTORA YAPILAN SALDIRI KINANDI
01 Haziran 2015 - 12:04

Samsun Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi’nde görevli Göğüs Cerrahisi Uzmanı Dr. Kamil Furtun’un öldürülmesinin ardından Siverek Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Muhammed Bahaddin Durak ve hastane personeli hastane bahçesinde düzenlemiş olduğu basın açıklaması ile yapılan saldırıyı kınadı.

Bugün grev yapmayacaklarını yine hastalara bakacaklarını belirten Siverek Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Muhammed Bahaddin Durak, “ Samsun'da cuma günü bir doktor arkadaşımızı öldürdüler. Zor yetişen doktorların kıymetini bilen halkımız için elimizden gelen sağlık hizmetini yapmaya devam edeceğiz. Art niyetli olan kişilere karşıda sonuna kadar hakkımızı savunacağız. Bu konuda bize destek veren halkımıza teşekkür ediyoruz. Böyle devam ederse iş yapamayacak hale geleceğiz. Bizde bir insanız, bizimde bir ailemiz var, bizimde yakınlarımız var. Hastalarımızı kendi ailemizden ayrı görmüyoruz” dedi.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 4755 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü