Dolaş bağımsız belediye başkanlığı adaylığından vazgeçti

Sosyal Medya hesabı üzerinden bağımsız Siverek Belediye başkan adayı olduğunu açıklayan gazeteci Şükrü Dolaş sağlık sorunlarından dolayı adaylıktan çekildiğini söyledi.

Dolaş bağımsız belediye başkanlığı adaylığından vazgeçti
27 Eylül 2018 - 20:17

2019 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Siverek'te Bağımsız Belediye Başkan adayı olduğunu açıklayan bu konuda ilçede siyasi çalışmalara başlayan gazeteci Şükrü Dolaş sağlık sorunlarından dolayı adaylık fikrinden vazgeçti.

Gazeteci Şükrü Dolaş tarafından yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı."Bilindiği gibi 29 Mart 2019 tarihinde yapılacak belediye seçimlerinde Bağımsız aday olduğumu belirtmiş ve bu çerçevede çalışmalara başladım.Bağımsız aday olmamdaki amaç Siverek’te gerçek anlamda halk adına, halkın adayı olarak bir Farkıdanlık oluşturmaktı. Ben aday olurken ilahi o koltuğa ben oturacağım demedim. Kırsal alan kalkınma projeleri ve eğitime katkı projeleri başta olmak üzere, hangi aday projelerimizi uygularsa ona da tabi olacağımızı belirtmiştim"

Aday olması ile birlikte olumlu tepkiler aldığını belirten Gazeteci Dolaş, " Son aylarda çok sıkıntılı bir dönem geçirdim. Yaşlı kalbim bu hasretliklere, bu sevgisizliklere daha fazla dayanamadı. Bir hafta önce arkadaşım Bayram Gökmen’in iş yerinde oturmuşken kalp krizi geçirdim. Tedavi amacıyla Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Servisine tam yetişmişken ikinci kalp krizini geçirdim. Anjyo masasında kalbim 18 saniye durdu. Zorlu bir müdahaleden sonra tekrar yaşama döndüm. Tıkalı ana damarım ile diğer damarıma iki sent takıldı. Şu anda bir kap damarım tıkalı durumda. Kısmet olursa 20 gün sonra tekrar tedaviye gideceğim. Düşündüm hem de sabahlara kadar düşündüm bu koşullarda Belediye Başkanlık yarışında farkıdanlık oluşturacak güçte olmadığına karar vererek Belediye Başkanlık seçimleri yarışından kendi öz irademle çekilmiş bulunuyorum. Bu kararımı anlayışla karşılayacağınıza inanıyorum.

Dolaş açıklamasının sonunda şunları kaydetti, "Bana verdiğiniz destek ve güvenden dolayı hepinize minnettarım. Şunu bilmenizi isterim ben Siverek kentini kova avlulu bir evim, içinde yaşayanları kardeşim bacım bildim, kendi çocuklarım için ne istedimse tüm çocuklar için onu istedim. Hepinizde hakkınızı bana helal etmenizi isterken, tüm haklarım Siverek halkına feda olsun. Elimden gelene kadar sevdamın adı olan bu kente Gazeteci olarak hizmete devam edeceğim takı sekteye uğrayan bu kalp durana kadar. Hepinize saygı ve sevgilerimle

www.siverekgenclik.com


Bu haber 1749 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü