Eczacı Medet Abbasoğlu hayatını kaybetti

Yakalanmış olduğu amansız hastalıktan dolayı tedavi gören Siverekli Eczacı Medet Abbasoğlu hayatını kaybetti.

Eczacı Medet Abbasoğlu hayatını kaybetti
25 Aralık 2017 - 10:57

Yakalanmış olduğu amansız hastalıktan dolayı uzun süredir Şanlıurfa ve Ankara'da tedavi gören Siverekli Eczacı Medet Abbasoğlu (62) tedavi gördüğü Şanliurfa Mehmet Akif Inan Eğitim Ve Araştirma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Eczacılık mesleği yanında organik tarım çalışmaları ile tanınan Abbasoğlu'nun vefat haberi sevenlerini üzdü.

GAP NATURA şirketinin kurucusu Eczacı Medet Abbasoğlu'na, organik tarım çalışmalarına sunduğu katkılar nedeniyle, Şanlıurfa 16- 17 Kasım 2017 tarihlerinde düzenlenen sürdürülebilir kalkınma için Organik Tarım Forumu'nda, Kalkınma Bakanlığı ve GAP bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ve Birleşmiş Milletler UNDP kalkınma programı tarafından desteklenen sürdürülebilir kalkınma için Onur Ödülü verilmişti. Rahatsızlığından dolayı Ankara'da tedavi gören Medet Abbasoğlu'nun ödülünü şirket pazarlama sorumlusu Mahmut Erdem tarafından alınmıştı.

Abbasoğlu'nun cenazesi Abdulkadir Geylani Camisinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.Cenazesi Abdulkadir Geylani Taziyevinde yapılacak.

Siverek Gençlik Sitesi olarak merhuma Allah'tan rahmet acılı ailesine başsağlığı diliyoruz.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 4448 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek