EĞİLMEZ: BASININ ENGELLEMESİNE ANLAM VEREMEDİM

Şanlıurfa AK Parti İl Başkanı, geçtiğimiz gün düzenledikleri kongrede, basın mensuplarının toplantı salonuna alınmamasıyla ilgili, basının engellenmesine kendisinin de bir anlam veremediğini belirtti.

EĞİLMEZ: BASININ ENGELLEMESİNE ANLAM VEREMEDİM
28 Kasım 2014 - 07:16

 




AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katıldığı 5’inci Olağan Kongreyi değerlendirdi. Eğilmez, Davutoğlu’nun konuşma yaptığı salonda basın mensuplarının, özelikle İlke Haber Ajansı muhabirlerinin engellenme nedeni hakkında kendisine yöneltilen soruya verdiği cevapta; yaşanan olayla ilgili sorumluların kendileri olmadığını dile getirdi.


Bütün organizasyonun Başbakanlık tarafından yapıldığını, İl Başkanlığı olarak kendilerinin hiçbir şeye müdahale edemediğini ifade eden Eğilmez, “Başbakanlık tarafından organizasyon yapıldı. İl Başkanlığı olarak girişlerde veya basınla ilgili hiçbir müdahalede bulunamadık. Akredite kartı olup da basın mensuplarının içeri alınmaması ve engellenmesine bir anlam veremedik. Bu olaydan sonradan haberimiz oldu.” dedi.


Bilindiği üzere AK Parti 5’inci Olağan Kongresi için Şanlıurfa’ya gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu takip etmek isteyen İlke Haber Ajansı (İLKHA) muhabirleri engellenmişti. Olaya tepki gösteren İLKHA muhabiri Osman Gülebak, Valilik tarafından verilen akreditasyon kartını yakmıştı.


 

Bu haber 2492 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek