EĞİTİM BİR-SEN ÖĞRETMENLERE YAPILAN SALDIRIYI KINADI

Siverek Eğitim Bir-Sen tarafından yapılan basın açıklamasında köy öğretmenlerine yapılan saldırı kınanarak güvenlik güçlerinin bir an önce olayın faillerinin bulmasını istedi.

EĞİTİM BİR-SEN ÖĞRETMENLERE YAPILAN SALDIRIYI KINADI
02 Mayıs 2011 - 05:40
Yapılan basın açıklamasında şöyle denildi, "Siverek Eğriçay ilköğretim okulunun saygıdeğer öğretmenleri;  Coşkun Ünver, Serkan Bayhan, Durmuş Ahmet Ekinci, Oktay Göktaş isimli eğitim emekçileri, okula  dönüş yolunda yardım için el kaldıran bir grup tarafından durdurulmuştur. İyi niyetlerine binaen durup yardım etmek isteyen öğretmenlerimiz, darp edilmiş, kafaları yarılmış, vücutlarının birçok yerinden darbe almış ve cep telefonları alınmak istenmiştir. Saldırganların elinden kendi çabalarıyla kurtulmaya başaran öğretmenlerimiz yakın mesafedeki karakola sığınmak zorunda kalmışlardır."     
Açıklamanın devamında "Büyük bir hizmet ve özveri aşkıyla çalışan öğretmenlerimizin yaşamış olduğumuz bu insanlık dışı saldırıyı nefretle kınıyor,  güvenlik güçlerimizin biran evvel bu olayın faillerini bulmalarını istiyoruz. Aksi takdirde köylerde görev yapan hiçbir öğretmenimizin huzur rahatı kalmayacaktır.Kamuoyuna saygı ile duyurulur."


Siverek Gençlik Haber

Bu haber 1796 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü