ELEKTRİK DİREĞİNDE ASILI KALDI

Ali LEYLAK/ŞANLIURFAŞANLIURFA’da elektrik tesisatçısı 24 yaşındaki 4 çocuk babası Ramazan Altundal, yeni hat çekmek için çıktığı elektrik

ELEKTRİK DİREĞİNDE ASILI KALDI
28 Ağustos 2009 - 10:09
direğinde akıma kapılarak yaşamını yitirdi.

Cesedi, elektrik telleri arasında asılı kalan Altundal’ın yasa boğulan yakınları, olay yerine geç geldiğini önea sürdükleri görevlilere de tepki gösterdi.

Elektrik tesisatçılığı yapan Ramazan Altundal, öğle saatlerinde Selçuklu Mahallesi’nde bir eve hat çekmeye gitti. Yaklaşık on metre yüksekliğindeki direğe çıkan Altundal, buradan tesisat döşeyeceği eve hat çekmek istedi. Direkte çalıştığı sırada birden akıma kapılan Altundal, tellerin arasında asılı kalarak can verdi.

Yaşananlara tanık olan mahalle sakinlerinin ihbarıyla olay yerine polis ve itfaiye görevlileri ve Altundal’ın çok sayıda yakını geldi. Altundal’ın, asılı kalan cesedinin indirilmesi için DEDAŞ’tan direkteki elektriği kesmesi için yardım istendi. DEDAŞ ekibinin gecikmeli olarak bölgeye gelmesinin ardından elektriklerin kesilmesi ile indirilen Altundal’ın cesedi Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna götürüldü. Hastaneye akın eden Altundal’ın yakınları burada sinir krizleri geçirip, Kürtçe ağıtlar yaktı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu haber 3275 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek