ERGENEKONCULAR SERBEST, DİNDARLAR İÇERDE

HÜDA PAR’ın desteklediği Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı Mehmet Yavuz, Adana'da faaliyetlerde bulunan İslami STK üyelerine verilen cezalara tepki gösterdi.

ERGENEKONCULAR SERBEST, DİNDARLAR İÇERDE
24 Nisan 2015 - 14:28

HÜDA PAR’ın desteklediği Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı Mehmet Yavuz, seçim çalışmalarına devam ediyor. Beraberindeki heyetle Birecik'e giden Yavuz, burada çeşitli ziyaretlerde bulundu. Ziyaretler kapsamında Av. Mahmut Birlik ve İşadamı Nizamettin Yaşar’la bir araya gelen Yavuz; burada, Adana'da STK üyelerine 115 yıl hapis cezası verilmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Yavuz şunları ifade etti, “Üç gün önce, Adana’da Kur'an dersi verdikleri, Kutlu Doğum etkinliği düzenledikleri, taziye ziyaretinde bulundukları ve Filistin’e destek amacıyla kermes düzenledikleri için bu dindar insanlar örgüt üyeliğinden 115 yıl hapisle cezalandırıldı. Ama beri tarafta Ergenekon’dan tutuklanıp ‘Fatih’i bombalayacaklar, dindar insanları stadyumlara dolduracaklar, uçaklarla hırka-i şerif mahallini bombalayacaklar’ denilen ve bunlara mesnet teşkil edecek bombaların yakalandığı sanıkların tümü beraat etti. İşte bu sorunların mecliste gündeme getirilmesi gerekir. İşte bizler bu sorunları mecliste gündeme getirmek için İslami muhalefet adına taşın altına elimizi koyacağız.”

İktidarı uyaracak bir mekanizmaya ihtiyaç var

İktidarı uyaracak bir mekanizmanın gerekli olduğunu belirten Yavuz, “Evet bir anlamda güzel birçok gelişme olmakla beraber manevi açıdan kötüye doğru bir gidiş de var. Gençlik ahlaken bozulmuş durumdadır. Adamlar 12 bin kilometre öteden bir dünya kurmuş, evimizin içerisine giriyor. Çocuklarımızın beynini kalbini ve ele geçirmişler.

Çocuklarımız bizim olmaktan çıkmış adeta internet kültürünün çocukları olmuş. Nesiller arasında büyük bir uçurum oluşmuş. Bu böyle devam ederse 5-10 yıl sonra Avrupa’yı bile geçeriz. Bu sorunların çözümü için çok uzun süredir bekliyoruz. Ama maalesef bu konuda bir adım atılmadığını görünce böyle bir yola koyulduk.” diye konuştu.

“Toplum felakete sürükleniyor bunu dile getiren yok”

Boşanma ve madde bağımlığı konusunda yapılan araştırmalarda çıkan sonucun ürkütücü olduğunu belirten Yavuz, manevi yönde yaşanan çöküntünün önüne geçmek için Mecliste tüm sorunları açık bir şekilde dile getireceklerini söyledi.

(İLKHA)


Bu haber 3598 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek