Ezan okuyan müezzinin ayakkabısını çaldılar

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde sabah namazında ezan okuyan müezzinin ayakkabısının çalınma anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Ezan okuyan müezzinin ayakkabısını çaldılar
15 Mart 2019 - 14:46

Şanlıurfa’da sabah namazında ezan okuyan müezzinin ayakkabısının çalınma anı güvenlik kameralarına yansıdı.


Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde ezan okuyan müezzinin ayakkabısının çalınması saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.


Alınan bilgilere göre, Camikebir Mahallesinde bulunan Yeşil Camii’nden müezzinlik yapan Mahmut Ay, sabah namazı için camiye geldi. Ezan okumak için minareye çıkan Ay, ezan bittikten sonra cami içerisine geçeceği sırada ayakkabısını bıraktığı yerde bulamadı. Sabah namazının ardından caminin güvenlik kameralarını inceleyen Ay, ayakkabısının ezan okuduğu sırada camiye gelen şüpheli bir şahıs tarafından götürüldüğünü gördü.


Şüpheli şahsın ayakkabı hırsızlığı ise caminin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde başı puşu ile kapalı şüpheli şahsın camiye girdiği, bir süre camide kaldıktan sonra gözüne kestirdiği ayakkabıyı giyerek camiden uzaklaştığı görüldü.


Aynı camide birkaç gün öncede yatsı namazına kılmak için camiye gelen bir vatandaşın da 200 liraya aldığı ayakkabısının da çalındığı öğrenildi.


www.siverekgenclik.com

Bu haber 2816 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te trafik kazası: 2 ölü 6 yaralı
Siverek'te trafik kazası: 2 ölü 6 yaralı
Gülpınar'dan örnek davranış
Gülpınar'dan örnek davranış