Fakıbaba bakan olarak ilk kez Şanlıurfa'yı ziyaret etti

ŞANLIURFA- Yeni kabinede Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı olarak görev alan Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, memleketi Şanlıurfa'da tebrikleri kabul etti.

Fakıbaba bakan olarak ilk kez Şanlıurfa'yı ziyaret etti
25 Temmuz 2017 - 21:02

Bakan Fakıbaba Şanlıurfa’da Yeni kabinede Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı olarak görev alan Ahmet Eşref Fakıbaba, Bakan olduktan sonra memleketi Şanlıurfa'ya ilk kez geldi.

Bakan Fakıbaba'ya Şanlıurfa milletvekillerinden Halil Özcan, Mehmet Ali Cevheri, İbrahim Halil Yıldız, Mahmut Kaçar, Mehmet Kasım Gülpınar, Mehmet Akyürek eşlik etti.

GAP Havalimanına saat 16.00 sıralarında gelen Fakıbaba'yı Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş karşıladı.

İzdihamın yaşandığı karşılama töreninde tek tek gelenlerle selamlaşan Fakıbaba ve beraberindeki heyet daha sonra konvoyla tebrikleri alacağı yere doğru hareket etti.

Karşılama yolda da karşılama devam ederken, Şanlıurfa Spor taraftarları meşalelerle konvoyun yolunu keserek kutlama yaptı.

Daha sonra tebrikleri kabul eden Fakıbaba, burada bir konuşmada, “Bundan sonra Allah’ın izniyle zaman içerisinde belediye başkanı dönemimizde de bunu hep söylüyorduk: ‘Mazlumun hakkına tenazül eden namerttir.’ Allah’ın izniyle biz hep beraber el ele milletvekillerim, Büyükşehir Belediye Başkanım, ilçe başkanlarım, Valimle hep berber Urfa halkına layık olacağız.” diye konuştu.

(Hüseyin Sayhar, Osman Gülebak - İLKHA)


Bu haber 11685 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini ziyaret etti
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini...