Fikret Aslanparçası güven tazeledi

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Eğitim Bir-Sen Siverek Temsilciliği’nin yönetim ve delege seçimi sonunda Fikret Aslanparçası yeniden Eğitim Bir-Sen İlçe temsilciliğine seçildi.

Fikret Aslanparçası güven tazeledi
10 Ekim 2018 - 00:20

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Eğitim Bir-Sen Siverek Temsilciliği’nin 6. olağan yönetim ve delege seçimi yapıldı. Oylama sonunda Fikret Aslanparçası yeniden Eğitim Bir-Sen İlçe temsilcisi seçildi.

Siverek Karacadağ Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'nde 10:00 ile 17:00 saatleri arasında yapılan tek listeyle girilen seçimlerde Fikret Aslanparçası yeniden Eğitim Bir-Sen İlçe temsilcisi seçildi.

Seçim sonuçlarının ardından gazetecilere açıklama yapan Aslanparçası, " Zirveden yeni ufuklara yolculuğumuzda ufukta yeni zaferlerin habercisi bir seçimi geride bıraktık.Tecrübe,istikrar ve güven sloganıyla çıktığımız yolda güzel bir ortamda gerçekleştirdiğimiz seçimimizin çeşitli kademelerinde görev yapan,sorumluluk ve aidiyet bilinciyle yoğun bir katılımla sandık başına gelerek oylarını kullanıp böylelikle sorumluluğumuzu daha çok artıran ve zımnen "Durmak Yok Koşmaya Devam" yetkisi veren dava arkadaşlarımıza ve dualarıyla yanımızda olan tüm gönüldaşlarımıza teşekkür ediyor seçim sonuçlarının camiamıza ve şehrimize hayırlı olmasını diliyoruz.

www.siverekgenclik.com




Bu haber 2477 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek