FIRAT-DER ANKARA'DAKİ SALDIRIYI KINADI

FIRAT-DER ANKARA'DAKİ SALDIRIYI KINADI

FIRAT-DER ANKARA'DAKİ SALDIRIYI KINADI
10 Ekim 2015 - 17:21

BASINA VE KOMUOYUNA

Bugün Ankara Sıhhiye meydanında miting hazırlığı içinde olan topluluğa karşı canlı bomba olduğu tahmin edilen kişiler tarafından menfur bir katliam gerçekleştirilmiştir. Şu an itibariyle ölü sayısı 86 yaralı sayısı ise 28’i ağır olmak üzere 186’dır.

Her şeyden önce ölenlerin ailelerine başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyoruz. Bu menfur saldırıyı şiddetle lanetliyor, arkasındaki güç veya güçlerin bir an önce ortaya çıkarılmasını talep ediyoruz.

Sivil, savunmasız insanların toplu halde bulundukları ve miting hazırlıkları yaptıkları kalabalık bir mekanda ölü sayısını arttırmak üzere bilyelerle güçlendirilmiş bombalarla insanların katledilmesinin ne tür bir vahşet olduğunu tarif etmek imkansızdır.

Irkı, dili, dini ne olursa olsun insan canı emniyette olmak zorundadır. Fikri ve düşüncesi ne olursa olsun bu terör saldırılarında can veren insanlara toplumun tüm kesimlerinin sahip çıkması lazımdır.

Bu menfur olay açık bir provokasyondur. Terör saldırılarının hedefi toplumu dehşete sevk ederek panik yaratmak ve oldu-bittilerle kargaşa yaratmaktır. Hedeflenen kamplaşmayı boşa çıkarmak gösterilecek sağduyuyla mümkün olacaktır. Bu itibarla söz konusu katliam karşısında karşısında toplumun tüm kesimlerini sükunete ve sağduyuya davet ediyoruz.

Katliamın seçimlere 20 gün kala yapılması manidardır. Seçim sonuçları üzerinde etki yaratmak isteyen odakların insan canı üzerinden siyaseti dizayn etme çabası alçakçadır. Hiçbir parti katledilen 86 insandan daha değerli değildir. Hiçbir hesap kaybedilen 86 candan daha önemli değildir. Saldırının arkasındaki odaklar her kimse tüm şeffaflığı ile ortaya çıkarılmalıdır.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 2198 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması