FRENİ BOŞALAN KAMYON DEHŞET SAÇTI

Ali LEYLAK/ŞANLIURFAŞANLIURFA’da freni boşalan 20 ton tuğla yüklü kamyon, orta refüjdeki erektrik direğini, park halindeki motosiklet ve bir otomobili altına aldı, metrelerce

FRENİ BOŞALAN KAMYON DEHŞET SAÇTI
02 Mayıs 2008 - 14:10
 sürüklendikten sonra kaldırımdaki ağaca çarparak durabildi. Facianın eşiğinden dönülen kazada, şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Kaza, bugün saat 19.00 sıralarında Yunus Emre Mahallesi’nde meydana geldi. Diyarbakır’dan Şanlıurfa’ya tuğla taşıyan 32 yaşındaki Berhem Şenol yönetimindeki 13 AD 097 plakalı kamyon, yokuş aşağı inerken freninin boşalması sonucu kontrolden çıktı. Sürücü önüne çıkan araç ve yayalara çarpmamak için şerit değiştirdi, daha sonra araçtan atlayarak canını kurtardı. Kamyon, önce orta refüjdeki direğe çarptı, kaldırımda bulunan motosikletle park halindeki Kadir Baydar’a ait 63 PN 354 plakalı otomobili da altına aldı, bir işyerine girmek üzereyken meşe ağacını çarpıp durabildi. Facianın eşiğinden dönülen kazada, şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Kamyon sürücüsü Berhem Şenol, yokuş aşağı inerken bir anda frenin boşaldığını belirterek, “Kamyonu durduramayacağımı anlayınca kendimi kamyondan dışarı attım” dedi.

Kaza sonrası gözaltına alınan Şenol, polis merkezine götürüldü.

Bu haber 2674 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek