GAP GAZETECİLER BİRLİĞİ BAŞKANI VEYSEL POLAT SİVEREK'TE

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa GAP Gazeteciler Başkanı Veysel POLAT gazetemizi ziyaret etti.Polat  gazetemizin imtiyaz  sahibi Ahmet Nomer’le  bir süre görüşerek gazetenin arşivlerini 

GAP GAZETECİLER BİRLİĞİ  BAŞKANI VEYSEL POLAT  SİVEREK'TE
20 Temmuz 2008 - 12:00
inceledi.
            Fıratınsesi gazetesi  içerik olarak dolu bir gazete olduğunu  belirten  Polat  şöyle devam etti’’Yerel basının  güçlü olması kentlerin kalkınmasında büyük önem taşıyor. Gerçek anlamada gazetecilik yapan yani adam gibi gazete çıkaran insanların birlik ve beraberlik içinde olmaları  naylon gazeteciliği de önleyecektir.Yerel gazeteler sorunların çözüm kaynağı olmalıdırlar. Fıratın Sesi Gazetesi  güzel bir sitil yakalamış bu sitili devam ettirerek daha da geliştirmesini diliyoruz’’dedi.
         Fıratın Sesi Gazetesi  imtiyaz sahibi Ahmet Nomer  yaptığı açıklamada bölgenin sesi kulağı olmak için çabalıyoruz  gazetemizi daha kaliteli ve okunur yapmak için çabalarımız devem ediyor’’dedi.
         GAP Gazeteciler birlik başkanı Polat  daha sonra  ilçede yayımlanan İrfan Gazetesini ziyaret ederek Gazete sahibi Mehmet Güyüç ilE görüştü.


Bu haber 3043 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu