GASPÇI BABA OĞUL YAKALANDI

Ali LEYLAK/ŞANLIURFAŞANLIURFA’da 48 yaşındaki Sabri ile oğlu 20 yaşındaki Yılmaz Kırbulut, kuyumcu kuryesini gasp edip, olaya engel olmak isteyen bir

GASPÇI BABA OĞUL YAKALANDI
07 Şubat 2009 - 11:01
arkadaşını da bıçakla yaraladıkları iddiası ile gözaltına alındı.

Olay, dün akşam saatlerinde Haşimiye Meydanı’nda bulunan Kuyumcular Çarşısı girişinde yaşandı. İddiaya göre 52 yaşındaki Mahmut Anlağan, kent merkezindeki bir banka şubesinden çalıştığı kuyumcuya ait 183 bin TL’yi çekti. Parayı bir poşete koyarak otobüs ile kuyumcuya dönen Anlağan, Kuyumcular Çarşısı’na girmek istediği sırada yanına yaklaşan bir kişi tarafından elindeki para bıçak zoruyla gasp edildi. Gasp edilen kuryenin yardım çağrısı üzerine Anlağan’ın mesai arkadaşları Hüseyin Karaer ve Mustafa Gök, zanlının peşinden koşmaya başladı. Kısa süre içerisinde yakalanan zanlı Yılmaz Kırbulut ile kuyumcu çalışanları arasında arbede yaşandığı sırada baba Sabri Kırbulut araya girerek bıçakla Mustafa Gök’ü elinden yaralayarak kaçtı. İhbarın ardından bölgede araştırma başlatan polis kısa süre içerisinde Yılmaz Kırbulut’u gasp ettiği para ve suç aleti ile yakalandı. Kırbulut’un sorgusunun ardından babası Sabri Kırbulut ise Bağlarbaşı Mahallesi’ndeki evinde gözaltına alındı.

OĞLUNUN ÜZERİNE ATTI

Çeşitli suçlardan çok sayıda sabıkaları olduğu ortaya çıkan baba-oğul, Asayiş Şube Müdürlüğü’nde yapılan sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi. Baba Sabri Kırbulut ise, olayla ilgisinin bulunmadığını ileri sürerek, “Ben dün iş bulmak için Valiliğe gitti. Bu olayla benim hiçbir alakam yok. Benim 40 bin tane sabıkam var. Valilikten çıkınca bu olay başıma geldi. Bu olayı oğlum yapmış” dedi.

Bu haber 3826 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi