Gülpınar, ” Her zaman Demokrasiyi Savundum”

Darbe karşıtı gösteride konuşan Şanlıurfa Milletvekili M. Kasım Gülpınar, her zaman demokrasiyi savunduklarını belirterek, demokraside eğer yapamazsan, halk seni götürmesini bilir” dedi.

Gülpınar, ” Her zaman Demokrasiyi Savundum”
17 Temmuz 2016 - 21:55





Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, bir grup asker tarafından ülke genelinde yapılmak istenen askeri darbeye karşı gösteriler 3. gününde de devam etti.

Onbinlerce kişi yapılan çağrıların ardından, TBMM bombalanarak, Köprüler ele geçirilerek, halk tanklarla ezilerek, yapılmak istenen askeri darbe girişimine tepki göstermek amacıyla Siverek İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde toplandı.

Burada kalabalığa seslenen Şanlıurfa Milletvekili M. Kasım Gülpınar askeri darbenin asla kabul edilemeceğine vurgu yaptı. Gülpınar, “Halk kendi demokrasisine sahip çıkarak seçilmişleri şer odaklarına yem etmemek için 3 gündür gece gündüz, çoluk çocuğunu bırakarak, sabahlara kadar meydanlarda nöbet tutuyor. Allah bu halktan razı olsun”

Her zaman demokrasiyi savunduklarını belirten Gülpınar, “ Demokrasi’de metot bellidir, yöntem bellidir, Eğer yapamazsan, zaten bu halk seni göndermesini bilir. Bu işler ancak bu şekilde olur. Halk, senden memnun değilse o halk seni sandıktan çıkarmayarak o bayrağı başkasına devretmesini bilir. Ama sen benim elimde silahlı güç var, benim elimde kaba kuvvet var, ben senden memnun değilim, seni ben kendi imkânlarımla götüreceğim, silahla götüreceğim, tankla, topla, F 16, sikorsky ile götüreceğim dersen, işte bu halk tıpkı bugün yaptığı gibi onun karşısında durur”

www.siverekgenclik.com


Bu haber 2941 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü