GÜLPINAR VE YILMAZ'IN ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili M. Kasım Gülpınar ve AK Parti Siverek Belediye Başkan Adayı Av. Resul Yılmaz, canlı hayvan pazarı ve aynı bölgedeki saman pazarı esnafını ziyaret etti.

GÜLPINAR VE YILMAZ'IN ZİYARETLERİ SÜRÜYOR
27 Mart 2014 - 06:59

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar ve AK Parti Siverek Belediye Başkan Adayı Av. Resul Yılmaz, canlı hayvan pazarı ve aynı bölgedeki saman pazarı esnafını ziyaret etti.

Gülpınar ve Yılmaz beraberindeki partililer ile birlikte Türkiye’nin ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinin önemli canlı hayvan merkezlerinden biri olan Siverek hayvan pazarını ziyaret edip üreticilerin sorunlarını ve taleplerini dinledi. Gülpınar, canlı hayvan pazarı esnaf ziyaretlerinde vatandaşlardan Resul Yılmaz’a destek istedi.

Ziyaretlerine büyük baş hayvan alım-satım alanından başlayan AK Parti heyeti, buradaki esnafla tek tek tokalaştı. Milletvekili ve belediye başkan adayını gören esnaf ise heyete yoğun ilgi gösterdi. Ziyaretler sırasında Hüda-Par heyeti ile karşılaşan AK Parti heyeti birbirlerine başarılar diledi. Partililer daha sonra küçükbaş hayvan alım-satım alanına giderek, buradaki esnafı ziyaret etti. Burada da esnafla sohbet eden Gülpınar ve Yılmaz, sık sık not aldı. Heyet aynı bölgedeki saman pazarı esnafını da ziyaret ettikten sonra bölgeden ayrıldı.

Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Adayı Resul Yılmaz, yönetime geldikleri takdirde Hayvan Pazarı için çeşitli düzenlemeler yapacağını belirterek “Halkımız bize teveccüh eder ve yönetime getirirse, bazı yeni düzenlemeler yapıp kolaylıklar getirmeyi düşünüyoruz. Tüm esnaflarımıza bol kazançlar ve hayırlı satışlar diliyorum. Coşkulu bir kalabalık ile karşılandık ve gördük ki herkes bir arayış içerisinde. Bizlerden desteklerini esirgemediler. Buradaki esnafımız, tarımdan gelen, hayvancılıkla uğraşan insanlarımız. Allah yardımcıları olsun. Bizlerde elimizden geldiği kadar 30 Mart’tan sonra eğer kazanırsak gereken desteği vereceğiz. Canlı hayvan pazarındaki esnaflarımızın da sıkıntılarını gidereceğiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren pazar esnafı ise Gülpınar ve Yılmaz’a teşekkür etti. Bazı esnaflar yaptığı açıklamada, “Hayvan pazarı seçimlerin kilit noktasıdır. Buraya tüm köylerden ve ilçe merkezinden gelen insanlar var. Pazarda her görüşten insanı bulmanız mümkün” dedi.

www.siverekgenclik.com




Bu haber 3710 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü