HABERİMİZ SES GETİRDİ

VİDEOLU HABERHaber VideoGeçen gün yayınladığımız “Hurda Araç içinde Yaşam Savaşı Haberi” yetkilileri harekete geçirdi.

HABERİMİZ SES GETİRDİ
08 Aralık 2010 - 13:09
ŞANLIURFA- Geçen gün manşetten verdiğimiz “Hurda Araç İçinde Yaşam Savaşı” haberi, Siverek Kaymakamlığını harekete geçirdi. Siverek Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu haberden sonra Gazeteci Abdurahman Deniz Uğurlu ve Fevzi Ütlu ile görüşerek Uğurlu ve Ütlu’ya teşekkür etti.

Siverek Gençlik Sitesi muhabirlerinin yapmış olduğu araştırma neticesinde ise gencin adının Ömer B.(35) olduğu, gencin Siverek’e 30 km. uzaklıkta bulunan Uzunziyaret köyünde yaşadığı, bazı ailevi sebeplerden dolayı ruhi bunalım geçirip, köyü terk ettiği bilgilerine ulaşıldı.

Siverek Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu’nun talimatıyla, hurda araç içinde yaşayan genç, polis ve zabıta eşliğinde hastaneye götürülerek baştan aşağı kontrolden geçirildi. Yapılan tahlil ve tahkikler neticesinde gencin soğuktan dolayı ciğerlerinde leke oluştuğu ve psikolojik sorunları olduğu belirtildi. Gence daha sonra Siverek Devlet Hastanesi Yemekhanesinde yemek verilerek dinlenmesi sağlandı. Yakın ilgiden dolayı mutlu olan gencin, çevresine tebessüm ettiği görüldü. Gencin geçici olarak, Siverek Belediyesine ait bir tesiste misafir edileceği ve gencin ailesine ulaşılmaya çalışılacağı öğrenildi.

Siverek Belediyesi Zabıta Müdürü Abdurrahman Gümüştaş ise gencin Siverek Belediyesine ait bir tesiste dinlendiğini belirterek gerekirse gerekli tedavi için Adana’ya sevk edilebileceğini söyledi.
 
Siverek Gençlik Haber

Haber Video


Bu haber 7214 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı