HACIHIDIR BARAJINDA 2 KİŞİ KAYBOLDU

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, baraj gölü kıyısında arkadaşlarıyla piknik yapmaya giden 2 genç, serinlemek için girdikleri Hacı Hıdır Baraj Gölü'nde kayboldu.

HACIHIDIR BARAJINDA 2 KİŞİ KAYBOLDU
15 Nisan 2012 - 12:23
Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, baraj gölü kıyısında arkadaşlarıyla piknik yapmaya giden 2 genç, serinlemek için girdikleri Hacı Hıdır Baraj Gölü'nde kayboldu. 

Siverek'e 10 kilometre mesafedeki Gözelek Köyü yakınlarında bulunan Hacı Hıdır Baraj gölü kıyısına arkadaşlarıyla birlikte piknik yapmaya giden 18 yaşındaki Ömer B. ile 17 yaşındaki İbrahim B., öğle saatlerinde serinlemek için baraj gölüne girdi. Ancak yüzme bilmedikleri ileri sürülen 2 genç bir süre sonra suda çırpınmaya başladı. Arkadaşlarının yardımına koşmasına rağmen kurtaramadığı 2 genç, battıkları suda kayboldu. 

İhbar üzerine çok sayıda jandarma ile olayı duyan gençlerin yakınları baraj gölüne akın etti. Cesetlerinin bulunması için Şanlıurfa'dan sualtı polisleri istenirken, gençlerin gözyaşı döken yakınlarını jandarma teselli etmeye çalıştı. Baraj gölü kıyısında bekleyiş devam ediyor

Bu haber 2684 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu