Halise Teyzeye Başkan Yılmaz sahip çıktı

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, evi kullanılamaz durumda olan Halise Kuzucu ile görüşerek evi onaracağının müjdesini verdi.

Halise Teyzeye Başkan Yılmaz sahip çıktı
12 Ocak 2018 - 16:25

Bir süre önce sosyal medya ve bazı basın yayın organlarında çıkan haberler üzerine Halise teyze ile görüşen Başkan Resul Yılmaz, evi onarıp ihtiyaçlarını gidereceğini söyledi. Sosyal İşler Müdürlüğünde Halise Kuzucu'yu misafir eden Başkan Yılmaz, bir süre sohbet ederek, evi onarılana kadar kiralayacakları bir evde misafir edeceklerini belirtti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Yılmaz, "Kendisinin istemi doğrultusunda müşterek mülkiyet konusu olan evini de rahatlıkla hayatını sürdürebileceği bir hale getireceğiz, inşa edeceğiz ve eksikliklerini gidereceğiz. Hayatını idame edebilecek bir ev sahibi olacak, ondan sonra hayatını orada sürdürecek. Belediye olarak da her türlü desteği kendisine sunacağız, bundan sonra her zaman yanında olacağız ki zaten arkadaşlarımız geçmişte de bir kaç defa kendilerini ziyaret etmişler. Kısmet oldu bugünde benim kendisiyle tanışma fırsatım oldu, Halise teyzemiz bizim her şeyimiz büyüğümüz büyüklerimize sahip çıkmak bizim boynumuzun borcudur" dedi.

Halise teyzeye hayırlı ve uzun ömürler dileyen Yılmaz, Kuzucu ile sık sık bir araya geleceklerini belirtti.

Evinin onarılması nedeniyle mutlu olduğunu dile getiren Halise Kuzucu, "Allah başkanımızdan ve belediyemizden razı olsun. Evimin onarılacak olması beni çok mutlu etti. Allah Belediye Başkanımızı korusun ve yardımcısı olsun" diye konuştu.

Belediye Başkanı Resul Yılmaz ile görüşmesini telefonla yakınlarına bildiren Halise teyze, evin onarılacağının müjdesini verdi.

Haber Merkezi


Bu haber 2223 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü