HALKIMIZ ÇOK DUYARLI

ABDULKADİR EMİN ÖNENŞANLIURFA MİLLETVEKİLİ( BASIN DANIŞMANLIĞI )
Şanlıurfa Milletvekili Abdulkadir Emin ÖNEN, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü’nü Ziyaret etti. 
İlimiz hakkında bilgiler veren Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Kutlay ÇELİK ; 2001 yılının Aralık

HALKIMIZ ÇOK DUYARLI
04 Şubat 2008 - 10:36
ayından, bugüne kadar olan süreçte, halkımızla bütünleşerek sorunların aşıldığına dikkat çekti. ÇELİK ; Emniyet Müdürlüğüne başladığı günden bu yana, birçok Sosyal Projeler geliştirdiklerini ve bunları uygulamaya geçirirken halkımızdan büyük destekler gördüklerini dile getirdi. Suçla mücadelede halkımız çok duyarlı, teşkilatımız bu duyarlılıkla halkımızın güvenini ve huzurunu sağlamıştır. Şanlıurfa Emniyet Teşkilatı olarak her türlü problemleri hızlı bir şekilde sonuçlandıklarını ve bundan sonrada sonuçlandıracaklarını söyledi.  
     Şanlıurfa Milletvekilimiz Abdulkadir Emin ÖNEN ise ; “Şanlıurfa Emniyet Teşkilatının çalışmalarıyla, sağduyusuyla, hoşgörüsüyle, halkımızın güvenini kazanması, memleketimizin ve Emniyet  teşkilatımızın yücelmesi ve saygınlığının korunmasında büyük önem oluşturmuştur. Emniyet teşkilatımızın tüm çalışanlarını kutluyor, görevlerini yaptığı esnada şehit olan polislerimizi rahmet ve saygı ile anıyoruz. Size ve Emniyet çalışanlarına görevlerinde başarılar diliyorum” dedi. 

     Milletvekilimiz A.Emin ÖNEN, daha sonra İl Emniyet Binasındaki birimleri gezerek, birim amirleri ve personellerden bilgiler aldı.  

                                                                  
ABDULKADİR EMİN ÖNEN
ŞANLIURFA MİLLETVEKİLİ
( BASIN DANIŞMANLIĞI )

Bu haber 3033 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü