Harran Üniversitesi Rektörlüğüne vekâleten atama yapıldı

Harran Üniversitesi Rektörlüğüne vekâleten üniversitenin Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Çiğdem atandı.

Harran Üniversitesi Rektörlüğüne vekâleten atama yapıldı
06 Kasım 2018 - 13:53




Bir televizyon programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki ifadeleri ile gündeme gelen ve ardından görevinde istifa eden Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın'ın yerine vekaleten Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Çiğdem atandı.

Çiğdem, Taşaltın’dan görevi devraldı. Üniversitenin Yenişehir Kampüsünde bulunan rektörlük makamında gerçekleşen devir teslim töreninde konuşan eski Rektör Taşaltın, üç buçuk yılda üniversiteyi kurumsal bir yapıya getirmeye çalıştıklarını, yeni Rektör Çiğdem’in de bu kurumsal yapıyı daha ileriye taşıyacağına inandığını belirtti.

Daha sonra konuşan Çiğdem, devraldığı bu görevi hakkıyla yapacağını belirterek, Üniversiteye verdiği katkılardan dolayı Taşaltın’a teşekkür etti ve yeni hayatında başarılar diledi.

YÖK, rektör adaylığı için başvuru ilanı yaptı

Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) tarafından yapılan duyuruda ise Harran Üniversitesi için rektör adaylığı başvuru ilanında bulunulduğu ifade edildi.

Açıklamada, Cumhurbaşkanlığı Kararnamelerinde rektör adayları için belirlenmiş olan şartları taşıyan adayların istenilen belgelerle 20 Kasım'a kadar YÖK'e başvuruda bulunabileceği belirtildi.

(İLKHA)


Bu haber 2402 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü