Hatim Kampanyamız FİRATİN SESİ gazetesinde Yayınlandı

Siverek Gençlik Sitesi tarafından başlatılan "Filistinde katledilen müslümanlar için hatim kampanyasına Sivereklilerden büyük destek"Siverek Gençlik Sitesi tarafından Filistinde şehit düşen müslümanlar için başlatılan Hatim Kampanyasına ilgi büyüyor.

Hatim Kampanyamız  FİRATİN SESİ gazetesinde Yayınlandı
06 Ocak 2009 - 10:42
Siverek'te bölgesel yayın yapan Firatin Sesi Gazetesi bugünkü sayısında sitemiz tarafından başlatılan hatim kampanyasını " Sivereklilerden Filistin İçin Hatim Kampanyası" başlığı altında duyurdu.

Sitede yer alan haberde

Siverek’te yayın yapan Siverek Gençlik Sitesi Filistinli şehitler anısına Kur’anı Kerim Okuma Kampanyası başlattı.

Siverek Gençlik Sitesi tarafından İsrail tarafından acımasızca katledilen Filistinli şehitler için Kur’an’ı kerim okuma kampanyası başlatıldı.
Konu ile ilgili açıklamada bulunan site yöneticilerinden A.Deniz Uğurlu,” İsrail’in mazlum Filistin halkına uyguladığı katliam hiç şüphesiz yeryüzünde bulunan duyarsız Müslümanların uyanmamasının bir sonucudur.Müslümanları yıllarca şii-sunni, radikal-ılımlı, hoşgörü entrikasıyla kandırdılar.Şimdi uyanmak ve zalimlere karşı mücadele vermek zamanıdır.
Filistinli kardeşlerimizin izzetli mücadelesini sonuna  kadar destekliyoruz.Siverek Gençlik Sitemiz tarafından Filistin’de  şehit düşen kardeşlerimiz için hatim kampanyası başlattık.Dün gece başlayan hatim kampanyamız Perşembe günü sona erecektir.Şu ana kadar 240 ( bugün itibarıyla 306 cüz oldu) cüz dağıttık.Perşembe akşamı ise Siverek Gençlik TV’de canlı okunacak Hatim duası ve Filistinliler için dua ile kampanyamız sona erecektir.Hatim almak isteyen kardeşlerimiz www.siverekgenclik.com sitesinden bilgi alabilirler” Ayrıca tüm duyarlı Müslümanları İsrail mallarını boykot etmeye çağırıyoruz.”dedi


Bu haber 2183 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı