Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak istifa mı etti

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın resmi Instagram hesabından istifa ettiğine dair bir açıklama yayımlandı

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak istifa mı etti
08 Kasım 2020 - 16:49

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın resmi Instagram hesabından istifa ettiğine dair bir açıklama yayımlandı.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın resmi Instagram hesabından yapılan açıklamaya göre Albayrak, "Yaklaşık 5 yıldır sürdürdüğüm bakanlık görevime sağlık sorunlarım nedeniyle artık devam edememe kararı aldım." dedi.

Albayrak, açıklamasının devamında şunları söyledi:

Bundan sonraki süreçte artık zamanımı uzun yıllardır zorunluluktan ötürü ihmal ettiğim ve bana desteğini hiçbir zaman esirgemeyen anne, babam, eşim ve çocuklarıma ayıracağım.

Çok büyük hedeflerle çıktığımız bu yolculukta gerçekleşecek olan bayrak değişimiyle yeni gelen arkadaşlarımız Cumhurbaşkanımızın liderliğinde büyük ve güçlü Türkiye hedefine her zamankinden daha kararlı ve emin adımlarla devam edeceklerdir.

Enerji'de olduğu gibi Ekonomi'de ektiğimiz tohumlar çok da uzak olmayan bir gelecekte koca koca çınarlara dönüşecek ve ülkemizi tam bağımsızlık hedefine ulaştırdığına şahit olacağız inşallah. Bundan en ufak bir şüphem yoktur.

Bu 5 yıllık süre zarfında benimle bu zor ama kutsal yükü yüklenen tüm yakın mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çokça hakkım geçmiştir haklarını helal etsinler. At izinin it izine karıştığı, Hak ve batılı ayırt etmenin zorlaştığı böyle çetin  bir zamanda bizlerin samimiyetine inanarak dua eden her bir vatandaşımızdan Rabbbim razı olsun.

Türkiye tarihindeki belki de en kritik dönemlerden sayılacak bu 5 yıllık süre zarfında ülkeme ve ümmete hizmet etmeyi bana nasip eden Rabbime sonsuz hamdolsun.

Gaybı, kalpleri ve hakiki niyetleri bile mutlak güç sahibi Cenab-ı Allah bizleri Sırat-ı Müstakim'den ayırmasın. Sonumuzu hayreylesin."

Öte yandan Albayrak'ın resmi Twitter hesabına ulaşılmadığı görüldü.  (İLKHA)


Bu haber 5873 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek