Hilvan'da iş yerlerine girişlerde yaş kısıtlaması

Hilvan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Coronavirus salgınının yayılmaması için sokağa çıkma yasağı bulunan 20 yaş altı ile 65 ve üst yaş gruplarının ilçedeki alışveriş yerleri alanlarına alınmaması için iş yerlerine uyarıda bulundu.

Hilvan'da iş yerlerine girişlerde yaş kısıtlaması
22 Nisan 2020 - 14:13

Gittikçe etkisini sürdüren Coronavirus'un önüne geçmek ve halk sağlığını korumak amacıyla sokağa çıkması yasaklanan belirli yaş gruplarının farklı yollardan alışveriş yaptığını saptayan ekipler, kurallara uymayanların önüne geçmek amacıyla afiş bastırıp ilçedeki tüm esnaflara dağıttı.


İlgili bakanlık tarafından sokağa çıkması yasaklanan 20 yaş altı ile 65 ve üstü yaş gruplarının sosyal hareketlilik içine karışmaması amacıyla bastırılan fişleri esnafa dağıtan zabıta ekipleri, her ne amaçla olursa olsun yasaklı yaş gruplarının iş yeri alanına alınmaması gerektiğini belirterek uyarıda bulundu.


Öte yandan, pandemiye karşı alınan önlemler kapsamında vatandaşların sağlık sorunları nedeniyle zorunlu olarak gittiği alanlarda temasın olabileceği her nokta dezenfekte edildi.


Şanlıurfa'nın Hilvan İlçe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, çağrılarını yenileyerek, sokağa çıkması serbest olan yaş gruplarının da zorunlu kalmadıkça dışarı çıkmamalarını istedi.(İLKHA)

Bu haber 6854 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu