HÜDA PAR: Esnaf faizsiz kredi istiyor

ŞANLIURFA- Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, Cuma namazının ardından ilçe esnafını ziyaret eden HÜDA PAR Siverek İlçe Başkanı Abdulrahim Sımak, esnafın faizsiz kredi beklentisi içerisinde olduğunu söyledi.

HÜDA PAR: Esnaf faizsiz kredi istiyor
02 Mart 2018 - 14:32

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, HÜDA PAR Siverek ilçe teşkilatı esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Cuma Namazının ardından Hacı Yusuf Sami Cadde esnafını ziyaret eden HÜDA PAR Siverek İlçe Başkanı Abdulrahim Sımak ve partili heyet esnafın sorunlarını dinledi.

Ramazan bayramının ardından her hafta bir cadde esnafını ziyaret ettiklerini belirten İlçe Başkanı Sımak, esnafın ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “ Bu hafta Hacı Yusuf Sami Caddesini ziyaret ederek esnafımızın sorunlarını dinleyerek, hasbihal ettik. Yaptığımız ziyaretlerden esnafımız çok memnun oluyor. Bazı esnaflarımızın siyasi parti ziyaretlerinin sadece seçim döneminde yapıldığını, seçim dönemi dışındaki ziyaretlere şaşırdıklarını söylediler. Bizler sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman halkımızın yanındayız” dedi.

Ziyaretlerimiz esnaf ziyaretleri ile sınırlı değil

Esnaf ziyaretleri dışında, köy, mahalle, sivil toplum kuruluşu ve resmi kurumları ziyaret ettiklerini belirten İlçe Başkanı Sımak, “ Ziyaretlerimiz sadece esnaf ziyaretleri ile sınırlı değil. Hemen hemen her gün köy, mahalle, sivil toplum kuruluşu ve resmi kurumları ziyaret ediyoruz. Tüm arkadaşlarmız ile Siverek halkına hizmet için hazırız. Halkımızın bize gösterdiği teveccühten çok memnunuz” dedi

Esnaf faizsiz kredi istiyor

Ülkenin içerisinde bulunduğu ekonomik sıkıntılardan dolayı esnafın zor günler geçirdiğini belirten Sımak, “ Bugün yaptığımız esnaf ziyaretimizde esnaflarımızın faizsiz kredi beklentisi içerisinde olduğunu gördük. Bazı esnaflarımız iş yapamadıklarından dolayı, iş yeri kiralarını bile ödeyemediklerini söylediler. Bazı işyerleri bu sebepten dolayı işyerlerini kapatmış. Bizde buradan esnaflarımıza, dosya masrafsız, geri ödemeli faizsiz kredi verilmesi için yetkililere sesleniyoruz. Esnafımızın bu beklentilerine kulak versinler” dedi

Hacı Yusuf Sami Caddesinde tekstil işi ile uğraşan Nevzat İstemi, işlerin kesat olduğunu belirterek, “ Cadde esnafı olarak iş yapamıyoruz. Esnaflarımız kiralarını bile ödeyemiyorlar, bu sebepten dolayı birçok işyeri kapandı. Hükümetten beklentimiz esnaflar için faizsiz kredi desteği sunmalarıdır” dedi.

Cadde esnafından Sımak’a yoğun ilgi

Hacı Yusuf Sami Caddesi ziyareti sırasında cadde esnaflarından çiçekçi Veysel Gökçen tarafından kendisine takdim edilen çiçeği kabul eden Sımak, “ Cadde esnafımızın ilgisi bizi fazlasıyla memnun etti. Yaptığımız ziyaret ve çalışmaları yakından takip eden ve bizlere çiçek takdim eden Veysel Gökçen ve tüm esnaflarımıza nazik davranışlarından dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

www.siverekgenclik.com

FOTO GALERİ


Bu haber 9379 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması