Hüda-Par Siverek Gençlik Kollarından İftar Yemeği

Hüda- Par Siverek Gençlik kolları parti binasında düzenlemiş olduğu iftar yemeği ile gençlerle bir araya geldi.

Hüda-Par Siverek Gençlik Kollarından İftar Yemeği
30 Haziran 2016 - 06:45

Hüda-Par Siverek Gençlik Kolları Hasan Çelebi Mahallesi’nde bulunan parti binasında düzenlemiş olduğu iftar yemeği ile gençlerle bir araya geldi. İftar programına Hüda-Par Şanlıurfa Gençlik Kolları İl Başkanı Cumali Taba, Hüda-Par Siverek Gençlik Kolları İlçe Başkanı Şeyhmus Bozkurt ve partili gençler katıldı.

Gençlerimize sahip çıkacağız

İftar yemeğinin ardından gençlere seslenen Hüda-Par Şanlıurfa Gençlik Kolları İl Başkanı Cumali Taba, gençliğin önemine değindi. Gençlik yıllarının insan hayatının en verimli dönemi olduğunu belirten Taba, “ Allah tarafından bize verilen gençlik nimetini Allah yolunda kullanmamız gerekiyor. Çevremize baktığımız zaman bu nimetin yanlış kullanıldığına şahit oluyoruz. Başta madde bağımlılığı olmak üzere birçok kötü alışkanlık bu dönemde insana bulaşıyor. Bizler gençlerimizi bu kötü alışkanlıklardan kurtarmak için yola koyulduk. İnşallah çok yakın zamanda gençlere yönelik çalışmalarımızı hızlandıracağız” dedi.

Havaalanındaki Saldırıyı Lanetliyoruz

İstanbul Atatürk Havaalanında meydana gelen 42 kişinin hayatını kaybettiği, onlarca sivil insanın yaralandığı saldırılara da değinen Taba, “ Her ne sebeple olursa olsun insanların hayatına kasteden bu tür saldırıları lanetliyoruz. Olayda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, acılı ailelere başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum” dedi

Program gençlerin sorularının ardından sona erdi.

www.siverekgenclik.com







Bu haber 3033 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem