HÜR ADAY YAVUZ'A BOZOVA'DA YOĞUN İLGİ

HÜDA PAR’ın desteklediği Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı Mehmet Yavuz, seçim çalışmaları kapsamında Bozova halkını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

HÜR ADAY YAVUZ'A BOZOVA'DA YOĞUN İLGİ
10 Mayıs 2015 - 06:35

HÜDA PAR’ın desteklediği Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı Mehmet Yavuz, seçim çalışmalarına devam ediyor.

Yavuz, aralarında HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Ayva'nın olduğu bir heyetle bu günde Şanlıurfa’nın Bozova ilçesi esnafını ziyaret etti.

Yavuz’u TV programlarında takip ettiklerini belirten esnaf, Yavuz’a yoğun ilgi gösterdi. Yavuz’a sıkıntılarını aktaran Bozova esnafı, çevre temizliğinin yapılmadığını, yolların dar olduğunu ve ilçede işsizlik sorunlarının olduğunu söyledi.

Ziyaret sırasında diğer siyasi partilerin bürolarını da ziyaret eden Yavuz, çalışmalarında başarılar diledi. Esnaf ziyaretinin ardından Yavuz, Bozova Kaymakamı Recep Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

Daha sonra Bozova’ya bağlı Karacaören köyüne geçen yavuz ve beraberindekiler, Çakmak ve Akgüna ilesine taziye ziyaretinde bulundu.

Acılı ailelere sabırlar dileyen Yavuz, daha sonra Yaslıca ve Yaylak beldelerinde esnafı ziyaret etti. Esnafın, Yavuz’u ilgiyle ilgisi dikkat çekti.

Yaslıca ve Yaylak esnafı ziyaretinin ardından Şanlıavşar köyünde hayatını kaybeden emekli öğretmen Ramazan Bayar’ın taziyesine katılan Yavuz, taziye sahiplerine sabırlar dileyerek ilçeden ayrıldı.

(İLKHA)


Bu haber 3926 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü