Hür Gençlikten hastalara anlamlı ziyaret

ŞANLIURFA - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Siverek İlçe Gençlik Kolları üyeleri, "Dünya Sağlık Haftası" münasebetiyle hasta, hasta yakınları ve sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

Hür Gençlikten hastalara anlamlı ziyaret
13 Nisan 2017 - 09:47




Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Siverek İlçe Gençlik Kolları üyelerinden oluşan bir heyet, 7–13 Nisan tarihleri arasında kutlanan Dünya Sağlık Haftası münasebetiyle Siverek Devlet Hastanesini ziyaret ederek sağlık çalışanları, hasta ve hasta yakınlarına çiçek takdim etti.

Siverek Devlet Hastanesi Başhekimi M. Nuri Konca’nın makam odasında ziyaret eden heyet, ardından Palyatif, Genel Cerrahi yatan servisi ile nöroloji polikliniğindeki doktor ve hastaları ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhekim Konca, ziyaretlerinden dolayı Hür Gençlik üyelerine teşekkür etti.

Ziyaret hakkında gazetecilere açıklamada bulunan Hür Dava Partisi Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Mevlüt Gümüştaş, tüm hastalara acil şifalar dileğinde bulunarak, “ Dünya Sağlık Haftası münasebetiyle hastanemizi ziyaret ettik. İlk olarak Hastane Başhekimi M. Nuri Konca ile görüştük. Özverili çalışmaları ile hastanemize güzellikler katan başhekimimizi tebrik ettik. Daha sonra yatan servis ve polikliniklerdeki hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunduk. Tüm hastalarımıza sevdikleri ile birlikte sağlıklı bir yaşam diliyoruz”

www.siverekgenclik.com

FOTO GALERİ


Bu haber 5698 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması